Kijárási tilalmat követel a mátyásföldi momentumos képviselő

Kijárási tilalmat követel a mátyásföldi momentumos képviselő

Öt nap alatt megduplázódott a fertőzöttek száma. Hollai Gábor szerint kijárási tilalom kell.

Naponta érkeznek az újabb intézkedések a koronavírus-járvány fékezése érdekében. Egyenlőre csak kérik az állampolgárokat, hogy ne menjenek ki az utcára, és ha csak tehetik, tartózkodjanak otthon. Vannak azonban, akik már most is kijárási tilalmat követelnek.

Öt nap alatt dupla annyi fertőzött.

A Momentum Mátyásföldi képviselője szerint itt lenne az ideje bevezetni a hatósági tilalmat. Hollai Gábor szerint csak így lehetne hatékonyabban fékezni a vírus terjedését. Természetesen élelmiszerért és gyógyszerért el lehetne hagyni a tilalom alatt is a lakásokat. Fontos azonban, hogy csak a legszükségesebb esetben érintkezzünk embertársainkkal. Kijárási tilalmat azonban csak a kormány vezethet be, akár területi, de országos alapon is.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.

  • 2020.03.26

A BKK menetrendje alkalmazkodik a járványhelyzethez

Április 1-től új, a csökkenő utasszámhoz igazodó menetrend lép életbe a budapesti tömegközlekedésben. Ennek a szombati menetrend lesz az alapja.