László Imre nyitotta meg a Világnyitók rendezvényét

László Imre nyitotta meg a Világnyitók rendezvényét

Újbuda polgármestere és képviselőtársai nem csak szavak, a tettek szintjén is tesz a fogyatékos emberek életminőségének javításáért.

A rendezők kérésére Dr. László Imre Újbuda polgármestere nyitotta meg a Nem Admon Fel Alapítvány Világnyitók - Jobb velünk a világ című rendezvényét. Ez eseményt immár kilencedik éve rendezik meg a kerületben a Fogyatékos Emberek Világnapja alkalmából.

Újbuda városvezetése ugyanakkor nem csak az esemény támogatásával segíti annak létrejöttét. 

Példaértékű módon Bakai-Nagy Zita alpolgármester és Varga Gergő önkormányzati képviselő önkéntesként segítette a szervezők munkáját.

Öröm látni, hogy Újbuda új vezetése nem csak beszél, tesz is a fontos ügyekért!

(Kiemelt kép: Dr. László Imre Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.