Megújul a sportcsarnok és a monostori ifjúsági tábor is

Megújul a sportcsarnok és a monostori ifjúsági tábor is

A monostori ifjúsági tábor idén január elsején került vissza a Városgazda Kft. kezelésébe.

Neuvirth Imre ügyvezető igazgató elmondta a komarom.hu-nak, hogy belülről felújították a faházakat, a vizesblokkokat, ahol szükséges volt mosdókat, zuhanykabinokat is cseréltek.

Minden faházat kifestettek, a társalkodóban minikonyhát alakítottak ki, és mosdókat építettek be. Gyermek és ifjúsági táboroztatást végeznek saját szervezésben illetve külső érdeklődők felé is nyitva áll a tábor. A helységeket rendezvényekre is kiadják, akár cégeknek, akár baráti társaságoknak.

A sportcsarnokban is zajlanak a felújítási munkálatok. Az alsó szinten korszerűsítik a vizesblokkokat, az orvosi szobát, a büfét és a bejárati aula is megújul; új burkolatot kapnak a helységek, új lámpákat szerelnek fel és természetesen festési munkálatok is zajlanak. A felújítás várhatóan június végégig tart. A parkfenntartási munkák is folyamatosak városunkban. A fűnyírást, virágültetést és fametszést a Komáromi Városgazda Nonprofit Kft. negyven munkatársa végzi.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.