Niedermüller: Erzsébetváros mindenki számára otthont teremt

Niedermüller: Erzsébetváros mindenki számára otthont teremt

Erzsébetváros frissen megválasztott polgármestere mindent meg fog tenni azért, hogy a kerület sokszínű, mindenkinek otthont adó városrésszé váljon.

Niedermüller Péter Erzsébetváros polgármestereként részt vett az Outsport által a kerületben megrendezett konferencián. A rendezvény az LQBTI sportolók helyzetét vizsgálta. A kerület polgármestere Facebook-oldalán fejezte ki örömét, hogy Erzsébetváros szolgálhatott helyszínéül a konferenciának.

Kiemelte: polgármesterként azért dolgozik, hogy Erzsébetváros egy olyan kerület legyen, ami mindenki számára otthont teremt. Vallási, szexuális, etnikai hovatartozásról függetlenül.

Sajnos Orbán és illiberális rezsimje ma már a sportot is csak politikai céljaira használja fel. Pedig egy demokratikus országban elfogadhatatlan, hogy a sportolókat bőrszínük, vagy szexuális orientációjuk alapján ítéljék el!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.