Niedermüller: Erzsébetváros mindenki számára otthont teremt

Niedermüller: Erzsébetváros mindenki számára otthont teremt

Erzsébetváros frissen megválasztott polgármestere mindent meg fog tenni azért, hogy a kerület sokszínű, mindenkinek otthont adó városrésszé váljon.

Niedermüller Péter Erzsébetváros polgármestereként részt vett az Outsport által a kerületben megrendezett konferencián. A rendezvény az LQBTI sportolók helyzetét vizsgálta. A kerület polgármestere Facebook-oldalán fejezte ki örömét, hogy Erzsébetváros szolgálhatott helyszínéül a konferenciának.

Kiemelte: polgármesterként azért dolgozik, hogy Erzsébetváros egy olyan kerület legyen, ami mindenki számára otthont teremt. Vallási, szexuális, etnikai hovatartozásról függetlenül.

Sajnos Orbán és illiberális rezsimje ma már a sportot is csak politikai céljaira használja fel. Pedig egy demokratikus országban elfogadhatatlan, hogy a sportolókat bőrszínük, vagy szexuális orientációjuk alapján ítéljék el!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.