Niedermüller: Erzsébetváros mindenki számára otthont teremt

Niedermüller: Erzsébetváros mindenki számára otthont teremt

Erzsébetváros frissen megválasztott polgármestere mindent meg fog tenni azért, hogy a kerület sokszínű, mindenkinek otthont adó városrésszé váljon.

Niedermüller Péter Erzsébetváros polgármestereként részt vett az Outsport által a kerületben megrendezett konferencián. A rendezvény az LQBTI sportolók helyzetét vizsgálta. A kerület polgármestere Facebook-oldalán fejezte ki örömét, hogy Erzsébetváros szolgálhatott helyszínéül a konferenciának.

Kiemelte: polgármesterként azért dolgozik, hogy Erzsébetváros egy olyan kerület legyen, ami mindenki számára otthont teremt. Vallási, szexuális, etnikai hovatartozásról függetlenül.

Sajnos Orbán és illiberális rezsimje ma már a sportot is csak politikai céljaira használja fel. Pedig egy demokratikus országban elfogadhatatlan, hogy a sportolókat bőrszínük, vagy szexuális orientációjuk alapján ítéljék el!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.