Sérült embereknek munkát adó kávézót avatott László Imre

Sérült embereknek munkát adó kávézót avatott László Imre

Dr. László Imre Újbuda polgármestereként részt vett a Salva Alapítvány új közösségi terének, a Szeglet Kávézónak a megnyitóján.

Újbuda polgármestere Facebook-oldalán leírta: A Salva Alapítvány a fogyatékos emberek esélyegyenlőségéért, társadalmi integrációjáért dolgozik immár több mint huszonöt éve. Az évek óta bezárt gyógyszertár helyén létrehozott kávézója, közösségi tere is ezt a célt fogja szolgálni. 

Dr. László Imre: Örömmel tölt el ez a remek kezdeményezés.

Orvosként nagyon jól tudja dr. László Imre,  hogy a fogyatékkal élni kényszerülők mennyit küzdenek azért, hogy beilleszkedjenek a társadalomba, hogy elfogadják és elfogadtassák másságukat. 

Mindenki, aki segíti őket, tiszteletet és támogatást érdemel!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.09

Karácsony megálljt parancsol a hazugságoknak a Pesti úti idősek otthona ügyében

Budapest főpolgármestere azonnal reagált a nyugdíjas otthonnal kapcsolatos fejleményekre. Összeszedte a tényeket és a hazugságokat, hogy senki ne dőljön be az álhíreknek.

  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.