Soproni Tamás még sok Speciális Filmszemlét kíván Terézvárosnak

Soproni Tamás még sok Speciális Filmszemlét kíván Terézvárosnak

A Magyar Speciális Filmszemle azt bizonyítja, hogy Terézváros befogadó kerület, az itt élők nyitottak a másság megismerésére és az elfogadásra - jelentette ki a kerület polgármestere, Soproni Tamás.

Soproni Tamás Terézváros polgármestereként is részt vett az idei Magyar Speciális Független Filmszemle díjátadóján. Az immár 5. alkalommal megrendezett rendezvénysorozat az értelmi fogyatékossággal élő speciális filmesek, autizmussal élő alkotók, valamint a pszichiátriai- és szenvedélybeteg alkotóknak nyújt teret.

A filmszemle közel áll Terézváros polgármesteréhez.

Soproni Tamás az esemény kapcsán kiemelte: Ez a filmszemle több okból is nagyon közel áll a szívéhez. Egy olyan civil szervezés, amit segítő szándék keltett életre, toleranciára, elfogadásra tanít, ráadásul Terézvárosban tartják.

Hozzátette: A szemlén vetített filmek őszinte, kitárulkozó, sokszor tabukat döntögető filmek voltak. Ezeknek a megkapó alkotásoknak sokszor még a művészi értéküknél is fontosabb volt a társadalmi üzenetük.

Soproni: Szeretném, ha ennek a seregszemlének a kerület még sokszor otthont adhatna!

(Kiemelt kép: Soproni Tamás Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.25

Kézfertőtlenítőkkel segíti a védekezést a BKK a metróállomásokon

Tizenhárom forgalmas metróállomáson biztosítja az érintésmentes kézfertőtlenítés lehetőségét a Budapesti Közlekedési Központ (BKK), ezzel segítve a koronavírus-járvány elleni védekezést.

  • 2020.09.25

Budapest vezetése segítséget nyújt a turizmusnak, vendéglátásnak

Míg a Fidesz-rezsim belerúg a fővárosi vendéglátósokba, addig Karácsony Gergely és városvezetése valódi segítséget nyújt nekik. 

  • 2020.09.16

Karácsony: az önkormányzatok erejükön felül küzdenek a járvány ellen

A kormánytól is ezt várná el Budapest szociáldemokrata főpolgármestere.