Soproni Tamás még sok Speciális Filmszemlét kíván Terézvárosnak

Soproni Tamás még sok Speciális Filmszemlét kíván Terézvárosnak

A Magyar Speciális Filmszemle azt bizonyítja, hogy Terézváros befogadó kerület, az itt élők nyitottak a másság megismerésére és az elfogadásra - jelentette ki a kerület polgármestere, Soproni Tamás.

Soproni Tamás Terézváros polgármestereként is részt vett az idei Magyar Speciális Független Filmszemle díjátadóján. Az immár 5. alkalommal megrendezett rendezvénysorozat az értelmi fogyatékossággal élő speciális filmesek, autizmussal élő alkotók, valamint a pszichiátriai- és szenvedélybeteg alkotóknak nyújt teret.

A filmszemle közel áll Terézváros polgármesteréhez.

Soproni Tamás az esemény kapcsán kiemelte: Ez a filmszemle több okból is nagyon közel áll a szívéhez. Egy olyan civil szervezés, amit segítő szándék keltett életre, toleranciára, elfogadásra tanít, ráadásul Terézvárosban tartják.

Hozzátette: A szemlén vetített filmek őszinte, kitárulkozó, sokszor tabukat döntögető filmek voltak. Ezeknek a megkapó alkotásoknak sokszor még a művészi értéküknél is fontosabb volt a társadalmi üzenetük.

Soproni: Szeretném, ha ennek a seregszemlének a kerület még sokszor otthont adhatna!

(Kiemelt kép: Soproni Tamás Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.02

Karácsony: a polgármesterek közös tiltakozása miatt hátrált meg a kormány

Az önkormányzatok nagy munkát végeznek a védekezésben, ehhez támogatásra és nem gyámságra van szükségük - írta közösségi oldalán a főpolgármester.

  • 2020.03.30

Karácsony: nagyvonalú és nemes gesztus Soros adománya

Jó lenne, ha ezt az adományt kicsinyes és méltatlan félremagyarázások helyett mindenki annak látná, ami: egy nagyvonalú és nemes gesztusnak, érdemi segítségnek - tette helyre a fanyalgókat Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.03.27

Dorosz Dávid: évekre átalakulhat az életünk

Budapest főpolgármester-helyettese sötét ám egyáltalán nem irreális jövőképet vázol elénk. Szerinte minden azon múlik, hogy mit lépünk most. És a választott vezetőinken.