Soproni Tamás még sok Speciális Filmszemlét kíván Terézvárosnak

Soproni Tamás még sok Speciális Filmszemlét kíván Terézvárosnak

A Magyar Speciális Filmszemle azt bizonyítja, hogy Terézváros befogadó kerület, az itt élők nyitottak a másság megismerésére és az elfogadásra - jelentette ki a kerület polgármestere, Soproni Tamás.

Soproni Tamás Terézváros polgármestereként is részt vett az idei Magyar Speciális Független Filmszemle díjátadóján. Az immár 5. alkalommal megrendezett rendezvénysorozat az értelmi fogyatékossággal élő speciális filmesek, autizmussal élő alkotók, valamint a pszichiátriai- és szenvedélybeteg alkotóknak nyújt teret.

A filmszemle közel áll Terézváros polgármesteréhez.

Soproni Tamás az esemény kapcsán kiemelte: Ez a filmszemle több okból is nagyon közel áll a szívéhez. Egy olyan civil szervezés, amit segítő szándék keltett életre, toleranciára, elfogadásra tanít, ráadásul Terézvárosban tartják.

Hozzátette: A szemlén vetített filmek őszinte, kitárulkozó, sokszor tabukat döntögető filmek voltak. Ezeknek a megkapó alkotásoknak sokszor még a művészi értéküknél is fontosabb volt a társadalmi üzenetük.

Soproni: Szeretném, ha ennek a seregszemlének a kerület még sokszor otthont adhatna!

(Kiemelt kép: Soproni Tamás Facebook-oldala.)

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

10000 gyerek nyári táborozását támogatja a Fővárosi Önkormányzat

Ezzel próbálunk segíteni a járványhelyzet és a kijárási korlátozások, iskola- illetve óvoda bezárások miatt szabadsághiánnyal küzdő szülőknek - írta közösségi oldalán Karácsony Gergely baloldali főpolgármester.

  • 2020.07.04

Karácsony Gergely: a Lánchídon nem lesz tűzijáték!

A főpolgármester ismét egyértelművé tette, hogy nem engedi Orbánéknak, hogy rakétákkal pakolják tele a hidat. Azt is megismételte: a Lánchíd felújítását mindenképp elvégzi Budapest.

  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain.