Soproni Tamás: többé nem lesz esély a lopásra

Soproni Tamás: többé nem lesz esély a lopásra

A polgármesterjelölt egyik legfőbb célja, hogy átláthatóvá tegye Terézvárost és beleszólást adhasson a VI. kerületben élő lakosoknak, mit és hogyan tegyen az önkormányzat. 

Az ellenzéki polgármester-jelölt Facebook-oldalán tette közzé a teljes Terézváros-programot, amit letölthető fájlként hozzá is csatolt a poszthoz.

Óriási plusz pont ez Soproninak, hiszen nyitott könyvként olvashatják el a szavazók azt, hogy mit szeretne elérni a jövőben az ellenzék. Ez megkönnyítheti a döntésüket a szavazás terén és megoszthatják véleményüket a jelölttel, mi tetszik nekik, mi nem vagy éppen szerintük min kellene még változtatni.  

A programban szerepet kapott például a közös döntéshozatal bevezetése, a szerződések közzététele, az idősek tanácsának létrehozása, az önkormányzat pénzügyeinek rendszeres felülvizsgálata és szintén az önkormányzat kommunikációjának a közérthetővé tétele is. 

A lényeg az, hogy a mai Fidesz-kormány egyáltalán nem nem hisz a magyar lakosságban, de ők ezen változtatni szeretnének. Mert változtatni kell. Olyan viszonyokat és esélyeket szeretnének teremteni, ahol a korrupt Fidesz-hatalomnak többé esélye sem lesz arra, hogy meglopja és meghülyítse a népet. 

Érdemes letölteni és elolvasni a programfüzetet, mert jelentős problémákra nyújthatnak a jövőben megoldást. Jó az út Soproni, csak így tovább!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.