Tanári karok és munkaközösségek veszik fel a harcot a NAT ellen Szombathelyen

Tanári karok és munkaközösségek veszik fel a harcot a NAT ellen Szombathelyen

A szakmai szervezetek szinte kivétel nélkül tiltakoznak a gyerekellenes NAT ellen.

hivatlanul.com oldalon lehet megtekinteni azt a listát, ahol azok a tanári karok és munkaközösségek sorakoznak, amelyek ellenállásukat fejezik ki a NAT-tal szemben.

A listának jelenleg már 72 szervezet a tagja, többek között a szombathelyi ELTE Berzsenyi Dániel Pedagógusképző Központ Magyar Irodalomtudományi Tanszék, a Bolyai Gyakorló Gimnázium magyartanári munkaközössége valamint az intézmény BTK Magyar Irodalomtudományi Tanszéke is.

A legelső nyilatkozat, ami befutott hozzájuk a Belső-Pesti Tankerülethez tartozó iskolák, a Budapest VI. Kerületi Kölcsey Ferenc Gimnázium, a Budapest VI. Kerület Bajza Utcai Általános Iskola, valamint a VII. Kerületi Madách Imre Gimnázium voltak. Ezen intézmények tanárai fogtak össze és egy közös nyilatkozattal adtak hangot demonstárciójuknak. 

Mindezek miatt az új NAT-ot elfogadhatatlannak tartjuk, végrehajtását elutasítjuk, a NAT visszavonását szükségesnek tartjuk.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.