Váratlan helyről érkezett a komáromi adomány

Váratlan helyről érkezett a komáromi adomány

50.000 dollárt adományozott az SK a járvány elleni helyi védekezésre

 

Az SK Innovation Korea első és legnagyobb energia- és vegyipari vállalata, jelenleg a komáromi ipari parkban építi európai akkumulátorgyártó központját - írja a komarom.hu.

A cég rendkívül elkötelezett a társadalmi szerepvállalás mellett, így ezen elvtől vezérelve a társaság nemrég a címben szereplő jelentős összeggel támogatta a helyi járványvédelmi alapot. Az összeget elsősorban védőfelszerelések vásárlására, illetve a járványügyi védekezéssel kapcsolatos egyéb kiadásokra fordítja az önkormányzat.

„Az SK Innovation nem csupán gazdasági partnerként, de partnerként tekint a komáromiakra, és Komáromra! Ez a szemlélet erősíti a helyi közösségeket, globálisan pedig jelentős társadalmi értéket teremt. Együtt sikerülhet!” – olvasható a társaság közleményében.

A cégcsoportnak nem ez az első adománya Komárom felé, hiszen néhány hónappal ezelőtt már 15 millió forintot adományozott három komáromi alapítványnak Komáromban, hogy javítsa a helyi társadalom különféle szolgáltatásait, ideértve ösztöndíjalapokat, orvosi és tűzoltó berendezéseket.

Az első, 7,5 GWh éves teljesítményű üzem még januárban kezdte meg működését városunkban, a második ütem jelenleg építés alatt áll.
 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Újabb lépés az emberségesebb Budapest felé

Budapest főpolgármester-helyettese ivókutatakat adott át az M3-as metró állomásain. 

  • 2020.07.02

Karácsony: Újraindul a Fővárosi Lakásrezsi Támogatás

Budapestnek végre olyan politikus áll az élén, aki nemcsak ígérget a kampányban, de betartja a szavát és tényleg azoknak az érdekét nézi, akik megválasztották: Karácsony Gergely!

  • 2020.07.01

Mélyen vallásos életet élt Szijjártóék pedofil nagykövete, egy év felfüggesztettel megúszta

A bíróság egy év felfüggesztett börtönbüntetésre ítélte Kaleta Gábort.