Vegyen egy üveg bort, és támogassa az egri orvosokat és ápolókat

Vegyen egy üveg bort, és támogassa az egri orvosokat és ápolókat

1552 palack bort ajánlottak fel. Az egészségügyi dolgozók étkeztetésére költik a befolyt összeget.

Orvosok és ápolók kerültek a frontvonalba az utóbbi hetekben a koronavírus ellen folytatott harcban. A következő hetekben, sőt hónapokban is erőltetett műszakra kell számítaniuk. Így különösen fontosa az ő támogatásuk ebben a nehéz helyzetben, hiszen értünk küzdenek.

Támogatás az egri hősöknek.

Az Egri Borműhely és az alakuló Eger Lions Club adománygyűjtést szervez az egri orvosoknak és nővéreknek. 1552 palack bort ajánlottak fel. Ezeket bárki megvásárolhatja minimum 2 ezer forintos áron. A befolyt összegből minden nap meleg ebédet terveznek vinni az egri egészségügyi dolgozóknak. A kezdeményezéshez városi vendéglátóhelyek is csatlakoztak. Ők készítik majd el az ételeket. Külön honlapot is indítottak a kezdeményezésnek.

Segítsetek Ti is az értünk dolgozó hősöknek egy palack borral!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Karácsony: 2024-ben indulhat a Gellért-hegyi sikló

Évi egymilliárd bevétel származhat a mindössze másfélmilliárdos beruházásból, ami a helyi lakosok életét is jobbá teszi. Karácsony Gergely az élhetőbb Budapestet teremti meg számunkra!

  • 2020.07.31

Karácsony, Szabó: megmenekül az Óbudai sziget, megállítottuk a Fideszt!

Összefogással Megakadályoztuk a pusztítást: a civilek mellett Karácsony Gergely, Szabó Tímea és Kiss László kiállásának köszönhetően különleges ártéri erdő menekül meg az Óbudai szigeten, ahol a Fidesz 1000 fát akart kivágni!

  • 2020.07.28

Karácsony Gergely: Tavasszal indul a Lánchíd felújítása

32 év után, 9 évnyi tétlenkedést követően a Lánchíd felújításának első adminisztratív szakaszán túl vagyunk - jelentette be Budapest köztársaságpárti városvezetője, Karácsony Gergely főpolgármester.