Vegyen egy üveg bort, és támogassa az egri orvosokat és ápolókat

Vegyen egy üveg bort, és támogassa az egri orvosokat és ápolókat

1552 palack bort ajánlottak fel. Az egészségügyi dolgozók étkeztetésére költik a befolyt összeget.

Orvosok és ápolók kerültek a frontvonalba az utóbbi hetekben a koronavírus ellen folytatott harcban. A következő hetekben, sőt hónapokban is erőltetett műszakra kell számítaniuk. Így különösen fontosa az ő támogatásuk ebben a nehéz helyzetben, hiszen értünk küzdenek.

Támogatás az egri hősöknek.

Az Egri Borműhely és az alakuló Eger Lions Club adománygyűjtést szervez az egri orvosoknak és nővéreknek. 1552 palack bort ajánlottak fel. Ezeket bárki megvásárolhatja minimum 2 ezer forintos áron. A befolyt összegből minden nap meleg ebédet terveznek vinni az egri egészségügyi dolgozóknak. A kezdeményezéshez városi vendéglátóhelyek is csatlakoztak. Ők készítik majd el az ételeket. Külön honlapot is indítottak a kezdeményezésnek.

Segítsetek Ti is az értünk dolgozó hősöknek egy palack borral!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.05

A Fidesz-kormány lenyúlja Budapest pénzét

30 éve először állna elő olyan helyzet, hogy nem az állam támogatja a fővárost, hanem Budapest finanszírozza az államot 7 milliárd forinttal.

  • 2020.06.05

BKK: egyre népszerűbbek a kerékpársávok

Egyre többen veszik igénybe a fővárosban kialakított új kerékpársávokat; a forgalmi adatok szerint a Nagykörút lett mára Budapest egyik leggyakrabban használt bringás útvonala - írja a Budapesti Közlekedési Központ.

  • 2020.06.04

Karácsony: Trianon mindannyiunké, magyaroké

Június 4-én 16 óra 30 perckor egy perces közös emlékezésre kérem a budapestieket. Közösségteremtő emlékezésre, nem is csak a múlt miatt, hanem a jövő érdekében - írta a főpolgármester.