Címke: Donald Trump

2020.10.02

Donald Trump és felesége is koronavírusos

Az Amerikában csaknem négy éve garázdálkodó elnök a maga otromba módján rögtön világgá is kürtölte, hogy elkapta a koronavírust.

2020.03.19

A vírus egy nagyon sikeres homokszem a gépezetben

Jordán Ferenc hálózatkutató biológussal készített interjút a Válasz Online. A tudós sok összefüggést feltárt a járvány, a klímaváltozás, a politikusok szerepe és a globalizáció között. Mellesleg a mostani járványt is megjósolta fél évvel előre.

2020.03.09

Jovanovic: Orbán a romák elleni uszítással koncot dobott a szélsőjobbnak

Nagyon veszélyes, amit a felcsúti miniszterelnök művel. Orbán cigányellenes gyűlöletkeltése inspirálja a szélsőjobboldali terrorizmust - jelentette ki Zeljko Jovanovic, európai roma jogvédő. 

2020.03.03

Greta Thunberg riválisának képzeli magát a klímatagadók reklámarca

A 19 éves Naomi Seibt tavaly óta foglalkozik a klímaváltozás kérdésével. Szerinte nem lesz semmi gond, nyugodjunk csak le.

2020.02.23

Veszélyeztetett medvéket öldös Trump fia

Apjához hasonlóan az ifjabb Donald Trumpot sem érdekli bolygónk sorsa, simán kilő egy vörös listán szereplő medvét, hogy rongyrázó módon jót szórakozzon. Hogy várhatnánk ezután Trumptól, hogy tegyen valamit a Föld megmentéséért? Miféle emberek ezek?

2019.09.24

Greta Thunberg keményen beszólt a világ vezetőinek

A svéd zöldaktivista lány szerint a világ vezetői kudarcot vallottak és elárulták generációját - vádolta meg őket az ENSZ világtalálkozóján.