Címke: EMMI

2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.

2020.05.18

A kormány szerint sem alkalmas Kásler Miklós a miniszteri feladatokra

Orbán Viktor nem szokott minisztereket lecserélni a kormányában, hiszen az arról árulkodna, hogy ő is tud hibázni. Emiatt csak szépen csendben kezdte Kásler Miklós jogköreit átadni Don Pintér Sándornak. 

2020.04.27

Szél Bernadett: a gyermekotthonban élők továbbra is be vannak zárva az intézményekbe

Szél Bernadett független országgyűlési képviselő több megkeresést is kapott melyben gondozók, intézményvezetők jelezték mekkora gondot jelent a gyermekotthonokban a karantén. A gyerekek immár 40 napja maximum az udvarra mehetnek csak ki.

2020.04.27

Kásler megtiltotta: a kórházak nem nyilatkozhatnak a járványügyi helyzetről

Tóth Bertalan, az MSZP elnöke és parlamenti frakcióvezetője április 17-én levélben 91 kórháznak tett fel kérdéseket.

2020.03.12

A kormány járvány idején is csak az orvosi kamarát támadja

A Magyar Orvosi Kamara szakértelmét latba vetve javaslatokat tett az Operatív Törzsnek. Az EMMI nem tűri az építő kritikát sem és együttműködés helyett csak vádaskodik.

2019.12.06

Emlékeztek Mr. Rick-re? Ő a 22 éves EMMI-államtitkár apja!

A napokban röppent fel a hír, hogy a 22 éves fideszes Rácz Zsófia lesz az új EMMI ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára. De azt még kevesen tudják, hogy apukája az egykori popsztár, Mr. Rick!

2019.12.05

Módosítják a törvényt, hogy kinevezhessék a 22 éves fideszest

Novák Katalin a mai napon jelentette be, hogy a 22 éves Rácz Zsófia lesz az új EMMI ifjúságpolitikáért és esélyteremtésért felelős helyettes államtitkára. Mivel a pozíció feltételeinek nem felel meg, átírják a törvényt, hogy kinevezhessék az új fideszes üdvöskét.