Címke: foci

2020.07.01

Orbán kedvenc sportújságírója szerint Magyarország nagyon sokkal tartozik a futballnak

Szöllősi György szerint a Puskás Akadémia egy futballsivatagban lett egy oázis. Úgy látja, a labdarúgásnak nem feltétlenül kell piaci alapon működnie, jobb ha támogatásokból tartják fenn.

2020.06.23

Nem fogod elhinni, miért kapott diplomataútlevelet Dzsudzsák!

Azért, mert "méltó és érdemes" rá - közölte a Külügyminisztérium a DK kérdésére adott válaszában.

2020.05.12

Nincs olyan vészhelyzet, melyben focira ne jutna pénz

Az elmúlt 9 évben 790 milliárd forint vándorolt különböző sportegyesületekhez, az államkassza helyett. Járvány ide vagy oda  már nem csak a Felcsút, hanem a Fehérvár is 1 milliárd forintot kap a TAO-pénzekből. 

2020.04.23

Fekete-Győr András: rendkívüli helyzetben nem a foci a legfontosabb

Megdöbbentő, hogy az Orbán-kormánynak még mindig fontosabbak a fociklubok és a focisták, mint a magyar egészségügyben dolgozók. A Momentum azt javasolja, hogy a járvány alatt a focicsapatok állami támogatásuk felét adják oda a helyi önkormányzatnak a járvány elleni védekezésre és szociális költségekre.

2020.04.16

Védekezés helyett focira mehet a bankok különadója

A bankok a normál bankadóhoz hasonlóan csökkenthetik a rájuk kiszabott járványügyi különadót. Látványsportok javára ajánlhatják fel. Tehát focira.

2020.03.03

Orbán már a spájzban van: elképesztő sztorit mesélt az ex-edző

Orbán Viktor nemcsak Magyarország Géniusza, hanem a focicsapatok megmentője is egyben. 

2019.10.09

Orbántól és focistáitól retteg egész Fejér megye!

Egy olvasónktól kaptuk az infót arról, hogy Orbán lelki ronccsá tette a felcsúti utánpótlás focicsapat fiatal játékosait. A miniszterelnök képes volt egy szinte csak kiskorúakból álló gyerekcsapatot megrontani lelkileg pusztán azért, hogy egyszer sikert érjen el a hobbijában.