Címke: kampány

2019.10.11

Tarlós és Borkai egykutya kölykei

Nincs két Fidesz, aki a történtek után Tarlósra és Orbán többi jelöltjére szavaz, annak simán beleférnek Borkai Zsolt viselt dolgai.

2019.10.11

Bajnai Gordon megkérte Karácsonyt: mentse meg Budapestet!

Bajnai Gordon, a Magyar Köztársaság korábbi miniszterelnöke ismét arra kért minden változást akaró budapesti polgárt, október 13-án vasárnap támogassa szavazatával Karácsony Gergelyt.

2019.10.10

Dobrev: fel kell szabadítani az összes magyar várost és falut

Az október 13-i önkormányzati választáson fel kell szabadítani az összes magyar várost és falut - mondta Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke szerdán Dombóváron.

2019.10.10

Megint szintet lépett a fideszes gyűlöletkampány

Mivel sikert felmutatni nem képesek Orbán bábjai, aljas módon az emberek félelmére és tájékozatlanságára építik hazug kampányukat. Volt már itt gyűlölködés, fenyegetés, félelemkeltés, most pedig itt a háborús uszítás. Mi jön még?

2019.10.09

Bede Zsoltnak elgurult a gyógyszere: műpénisszel rohangált a városban

Nem hittük, hogy lehetséges, de Orbán hű csatlósának, Bede Zsoltnak sikerült minden eddiginél jobban leégetnie magát. Most épp egy műpénisszel rohangált Budapesten, hogy benyaljon a Fidesznek. 

2019.10.09

Gyurcsány: Aki élhetőbb fővárost akar, szavazzon Karácsonyra!

Magyarország korábbi miniszterelnöke Facebook-videóban buzdít minden változást akaró polgárt arra, szavazzon Karácsony Gergelyre.

2019.10.07

Programajánló: Karácsony Gergely kampányzárója

Vegyük Vissza Budapestet! - Október 11-én 18.00 órától kampányzáró rendezvényt tart Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje a Madách Imre téren.

2019.10.04

A fideszes polgármesterjelöltek vidéken sem mernek vitázni

Harangozó Tamás (MSZP) azt mondta: Budapesten Orbán Viktor bábja, Tarlós István főpolgármester hetek óta nem mer kiállni nyilvános vitára Karácsony Gergellyel, ellenzéki kihívójával. Vidéken is ugyanez a helyzet.

2019.10.02

Karácsony Gergely 20 ezer forint fűtési támogatást adna az időseknek és a nagycsaládosoknak

Fűtési szezononként húszezer forintot kapnának a nyugdíjasok és a rászoruló nagycsaládosok a fővárostól - tett ígéretet Karácsony Gergely az idősek világnapján.

2019.10.02

Alföldi Róbert is segíti Karácsony Gergely kampányát

Az ismert színész-rendező, a Nemzeti Színház volt igazgatója nemcsak támogatásáról biztosította a változás egyetlen főpolgármester-jelöltjét, de tevőlegesen is segíti a Karácsony-kampányt.

2019.09.30

A polgármester sofőrjével szedetik le az ellenzék plakátjait

Rajtakapták a polgármesteri kabinet sofőrjét, ahogy önkormányzati autóval rongálja az ellenzék plakátjait. Őrsi Gergely, Budapest II. kerületének ellenzéki polgármesterjeltöltje feljelentést tesz.

 

2019.09.26

Sorra alakítják át Tarlós plakátjait, hogy a valóságot mutassák

Soproni Tamás bukkant rá egy plakátra, amin Tarlós István nevét átalakították Taplós Istvánra. A budapestiek tudják, hogy szégyenteljes beszólásairól elhíresült Tapló Tarlós megbukott főpolgármesterként.  

2019.09.24

Rasszista gyűlöletkampányt indított a Fidesz

Orbán Viktor és a Fidesz egyre szélsőségesebb gyűlöletkeltő kampányt folytat. Ennek megálljt kell parancsolni, mert sebeket okozni könnyű, de meggyógyítani már hosszú és nehéz folyamat.

2019.09.16

Már mentegetőzik a Fidesz a tapló Tarlós miatt!

A fideszes Nyitrai Zsolt kijelentéseiből arra következtethetünk, hogy már annak az Orbán-kormánynak is kínos tapló Tarlós István, amelyik nem éppen a szociális érzékenységéről ismert.