Címke: Klímaváltozás

2020.06.10

Fékezett habzású klímatervet hoztak össze Orbánék

A klímaváltozás nem kitaláció. Jó lenne, ha a vezetőségnek csúfolt csicskapárt a közpénzmutyizás helyett ebbe fektetné az energiáját.

2019.10.08

Valószínű, hogy csak ők fogják túlélni az éghajlatváltozást

Az egyik legfontosabb téma napjainkban az éghajlat- és klímaváltozás és az ezt körülölelő kérdés: vajon bárki túl fogja-e ezt élni? És, ha igen, kik azok? Kik vannak legjobban felkészülve a világot beborító válság túlélésére?

2019.09.28

Az éghajlatváltozás nem fog véget vetni a világnak

Bár a klímakatasztrófát csak a hülyék vitatják, a pánik és a félelem persze azért álhíreket is létrehozott az éghajlat-változással kapcsolatban. Ennek pedig számos veszélye van, például reménytelenséghez és tétlenséghez vezethet.

2019.09.27

Több ezer ember vonult Budapesten utcára a zöldebb politikáért!

Közel tízezer ember vonult utcára pénteken Budapesten, hogy azonnali radikális lépéseket követeljenek a politikusoktól a klímavédelem érdekében. Nagyon nem jó hír ez Orbán Viktornak és bábjának, Tarós Istvánnak akik évek óta csak kiirtani próbálnak minden zöldet a fővárosban. 

2019.09.26

Jávor szerint így venné komolyan a Fidesz a klímavédelmet

A hétfői ENSZ klímacsúcs kapcsán Jávor Benedek volt európai parlamenti képviselő a Klubrádióban elmondta, szerinte hogyan lehetne rávenni a Fideszt, hogy többet és komolyabban foglalkozzon a klímaváltozással és a környezetvédelemmel.

2019.09.24

Greta Thunberg keményen beszólt a világ vezetőinek

A svéd zöldaktivista lány szerint a világ vezetői kudarcot vallottak és elárulták generációját - vádolta meg őket az ENSZ világtalálkozóján.

2019.09.20

Reménykeltő kisfilmmel kampányol Greta Thunberg

Gerorge Monbiot és Greta Thunberg rövidfilmjükben arra akarják felhívni a figyelmet, hogy ha megfelelően kihasználjuk a természet adta lehetőségeket, akkor tudunk javítani az éghajlat állapotán.