Címke: önkormányzati választások

2019.11.06

Karácsony Gergely találkozott Orbán Viktorral

A kormány partnernek tekinti a főváros új vezetését - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a főpolgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján. Karácsony Gergely a miniszterelnök meghívására vett részt a szerdai kormányülésen. Elmondta: szakmai kérdésekben sokkal könnyebb lesz megegyezésre jutni a kormánnyal, mint a nagypolitikai ügyekben.

2019.11.04

Jogerős, hogy tíz településen kell megismételni a szavazást vasárnap

Jogerőssé vált, hogy vasárnap tíz településen kell megismételni az önkormányzati választás szavazását - derül ki a Nemzeti Választási Iroda (NVI) hétfői adataiból.

2019.11.04

Egy héten belül le kell szedni a választási plakátokat

Azokon a településeken, ahol meg kell ismételni az október 13-ai önkormányzati választás szavazását, kint maradhatnak a választási plakátok: ezeken a helyeken nem érvényes a plakáteltávolításra vonatkozó szabályozás, mivel még tart a kampányidőszak.

2019.11.04

Megismételt választás lesz Komlón és Pettenden

Megismétlik az önkormányzati választást november 10-én, vasárnap a Baranya megyei Komló egyik szavazókörében és Pettend településen - közölte Partos János, a Baranya Megyei Területi Választási Iroda vezetője.

2019.10.13

Választások percről percre - folyamatosan frissül!

Kövesd velünk az önkormányzati választások legfontosabb híreit október 13-án, egész nap!

2019.10.11

Tarlós és Borkai egykutya kölykei

Nincs két Fidesz, aki a történtek után Tarlósra és Orbán többi jelöltjére szavaz, annak simán beleférnek Borkai Zsolt viselt dolgai.

2019.10.10

Dobrev: fel kell szabadítani az összes magyar várost és falut

Az október 13-i önkormányzati választáson fel kell szabadítani az összes magyar várost és falut - mondta Dobrev Klára, az Európai Parlament alelnöke szerdán Dombóváron.