Címke: választások

2019.11.06

Karácsony Gergely találkozott Orbán Viktorral

A kormány partnernek tekinti a főváros új vezetését - mondta Gulyás Gergely, a Miniszterelnökséget vezető miniszter a főpolgármesterrel közösen tartott sajtótájékoztatóján. Karácsony Gergely a miniszterelnök meghívására vett részt a szerdai kormányülésen. Elmondta: szakmai kérdésekben sokkal könnyebb lesz megegyezésre jutni a kormánnyal, mint a nagypolitikai ügyekben.

2019.10.28

Jövő héten végre megalakulhat a Fővárosi Közgyűlés

Jogerőssé vált az önkormányzati választás fővárosi kompenzációs listás eredménye, miután nem érkezett jogorvoslati kérelem a határidő lejártáig, hétfőn 16 óráig, így a Fővárosi Közgyűlés akár már a jövő héten megtarthatja alakuló ülését.

2019.10.26

Végre megalakulhat a Fővárosi Közgyűlés

Megállapította a fővárosi kompenzációs listás eredményt pénteki ülésén a Fővárosi Választási Bizottság (FVB) - ha a döntés jogerőre emelkedik, végre megtarthatja alakuló ülését a Fővárosi Közgyűlés.

2019.10.18

DK: a leváltott városvezetők ne semmisítsenek meg dokumentumokat!

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a leváltott fideszes városvezetőket, hogy semmilyen dokumentumot ne semmisítsenek meg.

2019.10.13

Választások percről percre - folyamatosan frissül!

Kövesd velünk az önkormányzati választások legfontosabb híreit október 13-án, egész nap!

2019.10.09

2000 új térfigyelőt hoz Budapestnek Karácsony

Biztonságos Budapestet teremtene Karácsony Gergely közös ellenzéki főpolgármester-jelölt, ehhez kéri a fővárosiak szavazatát a most vasárnapi önkormányzati választáson.

2019.10.04

A fideszes polgármesterjelöltek vidéken sem mernek vitázni

Harangozó Tamás (MSZP) azt mondta: Budapesten Orbán Viktor bábja, Tarlós István főpolgármester hetek óta nem mer kiállni nyilvános vitára Karácsony Gergellyel, ellenzéki kihívójával. Vidéken is ugyanez a helyzet.

2019.10.02

Alföldi Róbert is segíti Karácsony Gergely kampányát

Az ismert színész-rendező, a Nemzeti Színház volt igazgatója nemcsak támogatásáról biztosította a változás egyetlen főpolgármester-jelöltjét, de tevőlegesen is segíti a Karácsony-kampányt.