3 ok, amiért ne legyél fideszes

3 ok, amiért ne legyél fideszes

Fideszesnek lenni nem túl jó mulatság, már csak azért sem, mert kiment a divatból ez a szokás.

Összegyűjtöttük azt a három legfontosabb indokot, ami téged is meggyőzhet arról, hogy ne légy fideszes.
1, Fideszesnek lenni ciki

Nem hallunk gyakran olyan sztorikat, amelyekben arról dicsekednek, hogy: "amikor elmondtam a csajnak/srácnak, hogy a példaképem Orbán Viktor és a 133 bátor képviselő, azonnal haza akart jönni velem." Azért nem mesélnek ilyesmiről a barátaink, mert fideszesnek lenni nem szexi.

2, Téged fognak hibáztatni

Ha Orbánék egy beteg ötlettel állnak elő, a szomszédaid téged fognak szekálni miatta, hiszen tudják rólad, hogy a kormányt támogatod. Na de érdemes feltenned magadban a kérdést: én tényleg közösséget tudok vállalni velük? Hidd el, nem éri meg!

3, Uncsi

Ha Harrach Péter beszél, két körből kimaradsz, és mire vége van, elfelejted az elejét, Kövér Laciról nem is beszélve. A Fidesz-KDNP szövetség képviselői rosszindulatú, besavanyodott, unalmas emberek. Semmi motiválót nem találunk bennük. Egészen konkrétan lehoznak az életről.

Nagyon sok érv van még amellett, hogy ne légy kormánypárti, de ha ezt a hármat megjegyzed, nem fenyeget téged sem az a veszély, hogy fideszes légy. Tartsd meg ezt a jó szokásod!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. augusztus 10.

Karácsony: a második hullám elleni felkészülésben a kormánynak kötelessége együttműködni

A főpolgármester levelet küld Káslernek és Müller Cecíliának, melyben együttműködésre szólítja fel őket.

  • 2020. augusztus 10.

Példakép: Orbán diktátor haverja épp brutális választási csalást követ el

Eddig is "Európa utolsó diktátoraként" emlegették Orbán haverját, de Lukasenka most szintet lépett a fehérorosz választásokon. 

  • 2020. augusztus 10.

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.