5 dolog, amit soha nem bocsátunk meg Orbánnak

5 dolog, amit soha nem bocsátunk meg Orbánnak

Napokig sorolhatnánk Orbán Viktor és fideszes haverjainak megbocsáthatatlan bűneit. Mi most mégis arra vállalkozunk, összeszedjük a top 5-öt.

Orbán Viktor és fideszes haverjai 2010 óta megszámlálhatatlan olyan dolgot tettek, amit a magyar társadalom soha nem fog nekik megbocsátani. Valójában hosszú cikkek sorában taglalhatnánk az Orbán-féle illiberális rezsim bűneit. Mi most mégis arra a lehetetlennek tűnő feladatra vállalkoztunk, hogy összeszedjük az 5 legnagyobb bűnüket.

1. A gyűlöletkeltés, csendes polgárháborús viszonyok teremtése. 

Orbánék mindenre képesek a hatalmuk megtartása érdekében. Például arra is, hogy ezermilliárdokat költenek el gyűlöletkeltő propagandára. Teljesen kettéosztották a társadalmat, már csak azokat tekintik magyarnak, akik fideszesek.  

2. Kórházak helyett stadionokra szórt pénzek.

Orbánék lényegében porig rombolták az egészségügyet. A kórházaink lassan szétesnek. A várólisták több hónap hosszúak. A betegeknek saját maguknak kell beszerezniük az infúziót, a gyógyszereket, mert a kórházakban a legalapvetőbb eszközöket sem tudják már biztosítani. Arról meg már ne is beszéljünk, hogy lassan nem lesz orvos az országban, aki ellása a betegeket.

Mindeközben méregdrágán építettek indokolatlanul nagy stadiont Orbán Viktor udvarába. Lassan már nem lesz olyan lakott település az országban, ahova nem épített még Orbán valamelyik tolvaj haverja stadiont.  

3. Orbán sajtószabadság elleni hadviselése.

Orbán és kormánya 2010-es hatalomra kerülése óta mindent megtesz annak érdekében, hogy leszámoljon mindennel és mindenkivel, aki  más véleményt képvisel, mint ő. Felsorolhatatlan mennyiségű médium esett már ennek a harcnak az áldozatául. Ilyen például a mára a fideszes propaganda legfőbb csatornájaként működő Origo és a köztévé is. De meg kell emlékeznünk a 2016-ban Orbánék által megszüntetett Népszabadságról is.  

4. Rogán Antal szabadlábon, sőt kormányzati pozícióban tartása. 

Az magyaroknak való folyamatos hazudozás egyik irányítójának, Rogán Antalnak bűnesetek tömege kapcsán merült már fel a neve. Ott van a belvárosi ingatlanmutyi, amivel kapcsolatban azt is megállapította a bíróság, nyugodtan lehet bűnözőnek nevezni a propagandaminisztert. A letelepedési kötvényprogram. Az adóbevallásából kifelejtett valós vagyonok, ingatlanok. De még szabadalmaztatásokkal is képes volt kicsikarni magának több tízmilliót. Orbánék miatt mégis szabadlábon lehet még. Sőt mit több, még miniszteri pozíciót is betölthet. 

5. Orbánék külföldre üldözték a magyar fiatalokat. 

A fideszesek ostoba és mérhetetlenül korrupt kormányzása miatt fiatalok és tapasztalt szakemberek százezrei hagyták el az országot. Ők már nem itt fogják felnevelni gyermekeiket sem. Orbán Viktor semmit nem tett azért, hogy az elvándorlást megállítsa, sőt, csak rontott a helyzeten. Ezt soha nem fogják megbocsátani Orbánnak és sleppjének azok a családok, akik csak Skypon tudják tartani a több ezer kilométerrel távolabb élő rokonaikkal a kapcsolatot.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. augusztus 10.

Karácsony: a második hullám elleni felkészülésben a kormánynak kötelessége együttműködni

A főpolgármester levelet küld Káslernek és Müller Cecíliának, melyben együttműködésre szólítja fel őket.

  • 2020. augusztus 10.

Példakép: Orbán diktátor haverja épp brutális választási csalást követ el

Eddig is "Európa utolsó diktátoraként" emlegették Orbán haverját, de Lukasenka most szintet lépett a fehérorosz választásokon. 

  • 2020. augusztus 10.

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.