A debreceni fideszcsicskák azért gúnyolják a momentumos képviselőt, mert dolgozik

A debreceni fideszcsicskák azért gúnyolják a momentumos képviselőt, mert dolgozik

Hányinger... Szabó Bence Momentumos képviselő azért került a fidesz-bérencek célkeresztjébe, mert dolgozik. Ételfutárként tevékenykedik, fizetésért cserébe. 

A fideszes csicskák meg azon csámcsognak, hogy ez mennyire gáz. El kell, hogy szomorítsuk őket, az a gáz, amit ők csinálnak.

Méghozzá rettenetesen.

Az egyik helyi fideszes propagandaoldal a fiatal képviselőről egy viccesnek gondolt fotómontázst készített, ezzel akarták kigúnyolni, amiért fizikai munkát végez. A csapdába végül ők estek bele, méghozzá pofára, hiszen semmi szégyellnivalója nincsen Szabónak.

Különben is, mióta tartunk ott, hogy blamázs a munka? Azért mert ők az Orbán-kormány csápjaiként sz*rrá keresik magukat, még van, aki becsületesen szerzi a pénzt. 

Debreceni önkormányzati képviselői munkám mellett ételfutárként dolgozom, és jóleső érzéssel tapasztalom: az emberek megbecsülik a munkámat. A kijárási korlátozások alatt mindenkinek nagy segítség a házhoz jövő melegétel.

Szabó Bence az ügy egyik leglényegesebb kérdését is feltette.

Vajon kifejezetten az embereknek járvány idején ételt hordó futárokat nézik le a fideszes bértollnokok, vagy általában találják nevetségesnek, ha valaki becsületes, kétkezi munkát végez a piaci szektorban? Hozzátette, mind a két esetben röstellhetik magukat. 

Biztosan könnyebb megélhetést nyújt, ha valaki a kormánypárt kritikátlan propagandistájaként kap bőséges fizetést, vagy épp állami és önkormányzati közbeszerzéseken gazdagodik. A Fidesz és a kormány végtelen pénzekkel rendelkezik a gazdasági holdudvar és a propagandaoldalak kifizetéséhez.

Kijelentette, ő pont nem ezt az utat választotta. Azért dolgozik a Momentumban, hogy az ilyen és ehhez hasonló beidegződéseken változtasson, és azért végez becsületes munkát, hogy soha ne kelljen rászorulnia az efféle "támogatásokra". 

Mondjuk csak ki bátran. Ne kelljen a magyar polgárok pénzét ellopnia. 

Mert, amíg Szabó Bence Debrecenért és annak lakosaiért fáradozik, addig Orbán és undorító portyája lenézik a munkát, hiszen soha nem dolgoztak egy percet sem a politikán kívül.

Sajnáljuk, hogy egy ilyen mentalitással rendelkező kormánypárt irányítja a hazánkat, és a fiatalokat arra tanítják, hogy piszkos a munka. Nem a munka piszkos, hanem az, amit művelnek. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.