A Fidesz akadályozza, hogy az EU segítsen hazánknak!

A Fidesz akadályozza, hogy az EU segítsen hazánknak!

A Fidesz egyszerűen akadályozni akarja az Európai Parlament működését, hogy folytatni tudja az EU-ellenes propagandát - írja közösségi oldalán Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője.

Ujhelyi István Facebook-posztjában azt írta, Szájer József fideszes EP-képviselő pár napja egy hosszú levelet írt az EP-ben működő Jogi Bizottság tagjainak arról, hogy az Európai Parlament nem jogszerűen működik. Ujhelyi posztja szerint Szájer arról írt, hogy az EP eljárásrendi szabályai nem teszik lehetővé, hogy a testület tagjai online ülésezzenek és szavazzanak.

A Fidesz egyszerűen akadályozni akarja az Európai Parlament működését, hogy folytatni tudja az EU-ellenes propagandát, hogy otthon mutogatni tudjon Brüsszelre és hibáztatni tudja mindazért, amit egyébként az immár teljhatalmú magyar kormány sem képes megoldani - írta Ujhelyi István.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.05

Kutatás: A Fidesz bármely jelöltjét megverné Karácsony Gergely

Ha most tartanák a választást Budapesten, nem lenne ellenfele a köztársaságpárti összefogás főpolgármesterének.

  • 2020.08.05

Átfogó állatvédelmi törvényjavaslatot dolgozott ki a Demokratikus Koalíció

A DK elkészítette állatvédelmi törvényjavaslat-csomagját, amivel hét törvényt is módosítana a párt - közölte Arató Gergely elnökségi tag.

  • 2020.08.05

Mátrai-gate: drágább a szemétválogató, mint maga az erőmű

Máig tisztázatlan, hogy pontosan mennyit szurkolt le az állam Mészáros Lőrinc strómannak a Mátrai Erőműért. Nemcsak a titkolózás óriási, de a kavarás is.