Címke: eu

2020.04.09

Orbán hazudott: újabb 110 milliárd segítség érkezett az EU-tól!

A felcsúti csodacsatár miniszterelnökről onnan lehet tudni, hogy hazudik, hogy mozog a szája! Megint érkezett 304 millió euró Brüsszelből.

2020.04.06

A Fidesz akadályozza, hogy az EU segítsen hazánknak!

A Fidesz egyszerűen akadályozni akarja az Európai Parlament működését, hogy folytatni tudja az EU-ellenes propagandát - írja közösségi oldalán Ujhelyi István, az MSZP európai parlamenti képviselője.

2020.03.27

Ujhelyi: 520 milliárd forint EU-forrás áll a kormány rendelkezésre

Ötszázhúszmilliárd forint uniós forrás áll már most a magyar kormány rendelkezésére a koronavírus-járvány elleni védekezésre - közölte az MSZP európai parlamenti képviselője pénteken online sajtótájékoztatóján.

2020.03.25

Uniós járványügyi központ: Nem valószínű, hogy nyáron eltűnik a vírus

Az Európai Unió járványügyi és betegségmegelőzési központja szerdán kiadott jelentésében olvasható előrejelzés szerint nem valószínű, hogy nyáron eltűnik a SARS-Cov2 új koronavírus - írja az MTI.

2019.12.20

Karácsony elérte: tapasztalt képviselő dolgozik majd Budapestért Brüsszelben

Karácsony Gergely felkenésére Jávor Benedek fogja Budapestet képviselni Brüsszelben. 

2019.12.12

Te sem tudtad, mi a fene az a migránskvóta? Mi sem, de utánanéztünk, és most elmondjuk!

Orbán és csicskái megállás nélkül a migránskvótával fenyegetőznek. Na de mégis mi az? Mivel Orbánéknak egy szavát sem lehet már elhinni, utánajártunk a valóságnak. 

2019.10.08

Szerinted Budapest vagy Prága függ jobban az EU-pénztől?

Magyarország Csehországnál és Lengyelországnál is sokkal jobban függ Brüsszel pénzétől. Ezért hazugság Orbánék minden mondata, amit az EU ellen ejtenek ki a szájukon.

2019.10.04

Mégis mennyi idő alatt menne csődbe Budapest, ha nincs az EU?

De mit adtak nekünk a rómaiak? Akarom mondani az európaiak? Többet, mint gondolnánk!

2019.10.04

5 dolog, amit az EU fizetett Budapesten

Orbán és bábjai előszeretettel szidják az Európai Uniót. De mára már az EU-ban is egy kiutált személlyé vállt Orbán. Ezért is szavazták le bábjának, Trócsányi Lászlónak az uniós biztosi kinevezését. Összeszedtünk 5 dolgot, amire ma már nem biztos, hogy tudnának pénzt szerezni a híresen korrupt fideszesek. 

2019.10.03

Timmermans ígéretet tett Karácsonynak

Az Európai Bizottság klímavédelemért felelős leendő alelnöke megígérte: elkülönített pénzügyi források lesznek a városoknak a következő ciklusban, amiket programalapon osztanak majd szét.

2019.09.18

Karácsony: Gulyás Gergely nem fenyegetheti a budapestieket!

Hogy azonnal visszavonja a budapestieket megfenyegető, megzsaroló kijelentéseit, Karácsony Gergely, az ellenzék közös főpolgármester-jelöltje nyílt levélben fordul Gulyás Gergelyhez

 

2019.09.16

Ujhelyi: bővüljön a települések közvetlen EU-támogatása!

Az MSZP szándéka, hogy a következő európai uniós fejlesztési ciklusban több olyan forrás álljon az önkormányzatok rendelkezésére, amelyet közvetlenül hívhatnak le Brüsszelből.