A Fidesz hátat fordít a bántalmazott gyerekeknek

A Fidesz hátat fordít a bántalmazott gyerekeknek

Az Orbán-kormány semmit nem tesz családon belüli erőszak áldozataiért.

A társadalom egyik legfontosabb feladata a gyermekek védelme. De mi történik, ha a bántalmazás családon belül történik? Kihez fordulhatnak azok a gyerekek, akik nem szólhatnak családtagjaiknak?

A 444.hu tett közzé szívszorító történeteket a gyermekbántalmazás áldozataitól. Döbbenetes képet kapunk ezeket olvasva.

Az Orbán-kormány egyre kevesebb támogatást nyújt a gyermekvédelmi szerveknek.

Rengeteg gyereket bántalmaznak fizikailag, érzelmileg vagy szexuálisan. Átlagosan 10 esetből csak egy gyermek szólal fel, ha bántalmazzák. Állami segítség nélkül ez még alacsonyabb lett.

Mivel az Fidesz-csürhe 10 év alatt sem tett semmi érdemit a gyermekvédelemért, sok civil szervezet alakult, hogy segítsen a bajbajutottakon. A Kék Vonal Gyermekkrízis Alapítvány rengeteget dolgozik azon, hogy a családi erőszak áldozatainak hangot adjon. Munkájuk rengeteg gyermeken segített, azonban csak adományokból ők is nehezen tartják fenn magukat.

 

Egy Vak Komondorok által irányított országban a gyerekeknek még kevesebb esélyük van, mint a bántalmazott nőknek.

Civil szervezetek helyett az állam feladata lenne a bántalmazott gyerekek védelme. De hogyan bízhatunk egy olyan kormányban, mint a Fideszé? Ez a párt megtűri a soraiban a feleségverő Balogh Józsefet, polgármesternek jelölik a prostituáltakkal szórakozó Borkai Zsoltot és legutóbb kimosdatták a pedofil Kaleta Gábort. A Fidesz-csürhére, amíg hatalmon vannak, a bántalmazott gyerekek nem számíthatnak megfelelő állami segítségre.

Ha téged, vagy kiskorú ismerősödet érzelmileg, fizikailag vagy szexuális bántalmaznak, hívd a Kékvonal Gyermekkrízis Alapítvány segélyvonalát a 116 000-ás telefonszámon!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.03

Kamugép: 9 millió helyett 0,9 millió maszkot varrtak a börtönben

Hadházy Ákos parlamenti képviselő kérdésére a Büntetés-végrehajtás Országos Parancsnoksága elismerte, hogy 9 millió maszk helyett április óta összesen csak 890 ezret sikerült legyártani a kínai maszkgyártó csodagépsoron a sátoraljaújhelyi fegyházban.

  • 2020.08.03

"Bizonyos vállalkozók" miatt mondott le a szigligeti polgármester

Lassan tisztul a köd akörül, miért döntött a felállás mellett Balassa Balázs és a teljes képviselő-testület.

  • 2020.08.03

Lázár szerint ő teniszezni és nem fideszezni jött

Lázár került a Magyar Tenisz Szövetség élére. Nagy visszatérésre ne számítsunk, hiába szerzett pontot, a meccset régen elvesztette.