A fideszes színész durván lebecsmérelte az SZFE tüntető hallgatóit

A fideszes színész durván lebecsmérelte az SZFE tüntető hallgatóit

A szolnoki fidesz-báb egész egyszerűen kijelentette, a Színház- és Filmművészeti Egyetemen körül kialakult konfliktust „közéleti paraziták” generálják.

Mi ez, ha nem mocskos gyűlöletkeltés?

Az idős szolnoki színész úgy gondolta, kicsit benyal az Orbán-kormánynak, és valahogy megköszöni, hogy színházigazgatót csináltak belőle. Gyorsan ki is használta az SZFE körül kialakult botrányt, megszólalt hát ő is. A Fidesz propagandája által kitalált elméletet hangoztatta és meggyalázta a fiatalokat, de inkább maradt volna csendben.

Balázs Péter ugyanis úgy gondolja, az SZFE tönkretétele ellen lázadó hallgatókat valamiféle háttérhatalom hergeli. Nem is akármi.

A fideszes csicska szerint „közéleti paraziták” azok, akik a diákokat mozgatják.

Azaz, akik a kormánypárttal szemben állnak, azok nem emberek, hanem PARAZITÁK. A PestiBulvár a félreértések elkerülése érdekében gyorsan tisztázta, hogy a Wikipédia szerint, mit is jelent az, hogy parazita.

Az élősködő vagy parazita (régiesen: élősdi) egy másik faj, (a gazdafaj) egyedeinek testében vagy testfelszínén él, és annak testéből táplálkozik.

Oké, oké. Balázs Péter nem sima parazitákról hadovált, hanem közéleti parazitákról, de értelmezés szempontjából a kettő ugyanaz. 

Hisz egyértelmű, hogy a kifejezésnek nem a szó szerinti, hanem az átvitt értelmét használta. Ez pedig az, hogy a színész szerint vannak, akik csak élősködnek az ország testén és azt sem érdemlik meg, hogy embernek nevezzék őket. A PARAZITÁKAT MINDENKI PUSZTÍTJA - fogalmazott a PestiBulvár.

 

Mondhat bárki, bármit, írhat bárki, bármit, a fidesz-báb színházigazgató igencsak túllőtt a célon. Nem úgy kellett volna köszönetet mondani az Orbán-kormánynak, hogy közben embereket, fiatalokat, diákokat aláz meg ország-világ előtt. Ez gáz.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?

  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.

  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.