Áder már megint becsicskult, mi szívjuk meg

Áder már megint becsicskult, mi szívjuk meg

Áder ismét bebizonyította: még mindig Orbán kegyeit keresi, mindent aláír, amit elé tesznek, az magyar emberek érdeke pedig cseppet sem érdekli.

Áder János közleményben jelentette be, hogy szerinte indokolt a fideszes tb-törvénymódosítás, ezért elrendeli annak kihirdetést. Mint ismert, Orbánék embertelen törvénye szerint jövőre ki kell fizettetni az orvosi ellátást azokkal a betegekkel, akiknek három hónapos egészségügyi járulék tartozásuk van. 

Nagy port kavart a Fidesz-rezsim törvénye: Akár 700 ezer embert is érinthet az intézkedés. Ráadásul egy mindössze 23 ezer forintos elmaradás miatt adott esetben több milliót is fizettethetnek a beteggel. Nem kérdés, hogy aki nem tud három hónapon keresztül tb-t fizetni, az valószínűleg több millió forintot sem fog tudni kiperkálni az orvosnak. 

Orbánék tehát megint a legkiszolgáltatottabbakba rúgnak bele.

Orbán leghűbb kiszolgálója pedig boldogan asszisztál ehhez. Csicska Áder zokszó nélkül aláírt egy újabb fideszes törvényt, amivel a magyar embereket semmibe veszi, miközben úgy táncol, ahogy Orbán fütyül. 

Ádert jól megfizetik azért, hogy ne legyen véleménye.

Ezek után cseppet sem meglepő, hogy hűségét díjazandó januártól ismét emelkedhet Áder már így is busás fizetése. A csicskaelnök díjazása a duplájára nőhet: 3 millió körüli illetményre számíthat jövőre. 

Zenghet hát a bajszos szar Budapest utcáin!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.08

Tüntetés lesz holnap a Markó utcában a pedofil Kaleta túl enyhe büntetése miatt

A szervezők az kérik: "gyere fehérben és legyen a kezedben egy plüss játék vagy egy mesekönyv, szimbolizálva a boldog gyerekkort!"

  • 2020.07.08

A Fidesz csicskája lett az egykor lázadó Nagy Feró

Szemen köpné fiatalkori önmaga a mai Nagy Ferót.

  • 2020.07.08

A börtönszökevény Boldog István nekiment az Antifának

Vesztegetés miatt le kellett volna csukni, most mégis jártatja a száját. Bevallotta, hogy a melegeknél csak az antifasiszták ijesztik meg jobban.