Az ellenzék nem hátrál: Ma is lesz autós tüntetés a Clark Ádám téren

Az ellenzék nem hátrál: Ma is lesz autós tüntetés a Clark Ádám téren

A múlt heti rendőri vegzálás és a Fidesz-bérenc Bede Zsolt feljelentése ellenére mára is autós tüntetést szerveztek az ellenzékiek. Dudálás helyett hangos zenével és zajokkal fejezik ki a kormányról alkotott véleményüket.

Hadházy Ákos, Szél Bernadett és a Momentum ma délutánra ismét autós tüntetést szervez a Clark Ádám térre, hogy a Karmelita kolostorban pöffeszkedő Orbán is hallhassa, nem mindenki tűri csendben a Fidesz-kormány ámokfutását.

A többség nem ért egyet a kormány döntéseivel, de vannak akik hangot is adnak felháborodásuknak.

Immár harmadik hete, hogy az ellenzékiek a járvány miatt autóban ülve tüntetnek a kormány bénázása és hatalmi trükközése ellen. Az első héten az orbánista médiabohóc, Bede Zsoltot küldték, de csúnyán leszerepelt. Most egy ennek kapcsán indított eljárással próbálják meg megnehezíteni Hadházy Ákos munkáját.

A második héten már komolyabb eszközhöz nyúlt a hatalom. Leszóltak a rendőrségre, hogy intézkedjenek.

Az ellenzékieket azonban nem lehet még rendőrállami eszközökkel sem elhallgattatni.

Hadházy Ákos és társai május 4-én, hétfőn 17 órára szerveztek egy autós találkozót a Clark Ádám térre. Dudálni a KRESZ szabályai szerint csak indokolt esetben lehet. Úgyhogy ha csak Bede Zsolt nem veti rá magát a mi motorház-tetőnkre, akkor elvileg megbüntethetnek minket a hatalom által kirendelt rendőrök. De rengeteg más eszközzel élhetünk.

 

A legkézenfekvőbb megoldás a kocsimagnóból szóló hangos zene. De játszhatjuk akár Orbán azóta ezerszer megtagadott beszédeit.

A lényeg, hogy minél többen legyünk ott ma délután 5-kor a Clark Ádám téri körforgalomban, hogy emlékeztessük a hatalmat: tudjuk, hogy mit csinálnak, és nem bocsátunk meg.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.06.02

Szabó Szabolcs: Szerencsére EU tagok vagyunk, így most újabb uniós támogatás várható

Miközben Orbán állandóan az EU ellen hergel, addig újabb támogatásokra számíthatunk az uniótól. Erre Szabó Szabolcs világított rá.

 

  • 2020.06.02

Szabó Tímea: Orbán felfüggesztheti az alapjogokat, tovább lophatja a közpénzeket

A Párbeszéd frakcióvezetője felhívta a figyelmet, hogy Orbánék csak látszatra mondanak le a teljhatalomról. Az egészségügyi vásághelyzet továbbra is szabad kezet ad a kormánynak.

  • 2020.05.30

Balog Zoltán öt legundorítóbb kijelentése

A fideszes Balog Zoltánról tudjuk, hogy vizet prédikál, de néhány kijelentésével örökre beírta magát a csicskák könyvébe.