Ceglédi Zoltán: A digitális oktatást lelkiismeretes tanárok próbálják most önerőből megoldani.

Ceglédi Zoltán: A digitális oktatást lelkiismeretes tanárok próbálják most önerőből megoldani.

Ceglédi Zoltán politológus a nem létező digitális oktatás kapcsán találóan jellemezte a Fidesz inkompetens és korrupt rendszerét.

A koronavírus-járvány valódi lépésekre késztette Orbánékat. A józan észnek, és a náluk józanabb nép akaratának engedelmeskedve bezáratták az iskolákat. Viszont valódi megoldásaik nincsenek, így bekamuzták, hogy majd digitális oktatás fog folyni.

A korábban köznevelési államtitkárként megbukott Czunyiné dr. Bertalan Judit felel elvileg a digitális oktatásért. Az ő eredményeit kérte most számon Ceglédi.

A Fidesz rendszerében a jó káder mindig puhára esik, sőt egyesek a gravitációt meghazudtolva felfelé. Czunyiné is kapott egy sportállást

- írja Ceglédi Zoltán politológus a HVG-n megjelent cikkében.

 

 

A koronavírus miatt viszont most aktuálissá vált a digitális oktatás. Kiderült, hogy ilyen gyakorlatilag nincs.

A kormányzásmentes kormányzást, a Soros-plakátokkal helyettesített országépítést úgy borította meg a vírus, mint egy kártyavárat.
Az egészségügy és az oktatás a Fidesz számára legkevésbé fontos területek. Pont ezeket teszi most próbára a járvány.
Azonnal lelepleződött, hogy baj, hogy nincs egészségügyi miniszter, és baj, hogy Kásler Miklós vezeti az emberi erőforrások tárcáját. Nem véletlen, hogy nem bíztak rá egyetlen új akciócsoportot sem.

Reméljük, hogy az ország minél kevesebbel megússza ezt a járványt. És reméljük, hogy az emberek nem felejtik, mennyire bénán kezelte a helyzetet Orbán és bandája.

"Ha levonult ez a borzalom, az egyik tanulság az lesz, hogy vissza kell térni a kormányzás eredeti jelentéséhez. De nem ezzel a társasággal."

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.