DK: a kiperelt szerződések töredékét adta ki a felcsúti fociakadémia

DK: a kiperelt szerződések töredékét adta ki a felcsúti fociakadémia

A kiperelt számlák és szerződések töredékét adta ki a felcsúti fociakadémia, a Demokratikus Koalíció minden adatot nyilvánosságra fog hozni - közölte a DK.

Egy budaörsi végrehajtóirodának kedden kellett kiadni a DK által korábban kiperelt szerződéseket és számlákat, amelyek azt tartalmazzák, mire költötte a felcsúti fociakadémia a TAO-pénzeket. A számláknak azonban csupán töredékét adták ma ki, ezek is javarészt élelmiszerről és gyógyszerről lettek kiállítva és korántsem fedik le azt a huszonötmilliárd forintot, amit az akadémia elköltött és el kellene számolnia vele.

Demokratikus Koalíció minden adatot nyilvánosságra fog hozni, és megszerzi azokat a szerződéseket és számlákat is, amit egyelőre próbálnak Felcsúton elrejteni. Mi, európai magyarok nem hagyjuk, hogy eltitkolják, mire költötték el az adófizetők pénzét, és ha ez meggyorsítja a folyamatot, szívesen ellátogatunk ismét Felcsútra is, hogy megnézhessük a rejtélyes iratokat.

Ráczné Földi Judit, a DK elnökségi tagja

Varju László, a DK országgyűlési képviselője, a Költségvetési Bizottság elnöke

MTI

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.29

Mohács polgármesterére lesújtott a fideszes rendőrállam

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indított Mohács polgármestere ellen, amiért az arról beszélt: a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek. 

  • 2020.03.29

Müller Cecília: szigorításokat vezetünk be

A rendelkezések lényege az volna, hogy minél többen maradjanak otthon minden körülmények között - írja a 444.

  • 2020.03.29

Orbán brazil haverja: a vírus egy kis nátha, néhányan meghalnak, ilyen az élet

Jair Bolsonaro brazil elnök szerint Sao Paolo kormányzója politikai indokból manipulálja a koronavírus áldozatainak számát - írja a Reuters alapján az Index.