Donáth Anna: Az embertelen Fidesz életeket dönt nyomorba Magyarországon

Donáth Anna: Az embertelen Fidesz életeket dönt nyomorba Magyarországon

Iványi Gáborék meghurcolásával emberek élete vált bizonytalanná – mondja a Momentum EP képviselője.

A Fidesz már egy évtizede üldözi azokat az embereket és közösségeket, akik nem értenek egyet velük. Pontosan ez történik Iványi Gábor szervezeteivel is. 2011-ben politikai okokból megvonták az egyházi státuszt a Magyarországi Evangéliumi Testvérközösségtől. Ezzel mára csőd közeli helyzetbe sodorták Iványi Gábor vallási közösségét.

Embertelenség!

Pedig a lelkész szervezete ezreknek nyújt segítséget nap mint nap, és hátrányos helyzetű gyermekeknek adnak oktatást és reményt egy új életre. Donáth Anna is felháborodott az Orbán-rendszer kegyetlenségén:

Az embertelen fideszes jogrendszer ezzel az iskolák fenntartását, a hátrányos helyzetben lévő közösségek fiataljainak oktatását is csődbe vitte. Ismét egy tragikus példája ez annak, amikor a jogállamiság hiánya a hétköznapok szintjén okoz emberi tragédiákat.

A Momentum EP képviselője szerint a Fidesz ma életeket dönt nyomorba, és tesz tönkre. Az Orbán Viktor által hozott végletes romlást csak egy kormányváltás tudja orvosolni. Előbb a sarlatánokat kell eltávolítani a műtőasztal mellől, csak utána lehet meggyógyítani, és talpra állítani a beteget:

Az embertelen és veszélyes fideszes jogrendszer életeket dönt ma nyomorba Magyarországon. A Fideszt le kell váltanunk, hogy egy igazságos és biztonságos országot építsünk.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.21

Orbánék jövőre 118 milliárdot adnak a legnagyobb állami hazugsággyárnak

A közmédiának csúfolt, valójában a Fidesz szekerét toló MTVA az eddigieknél is magasabb rekordköltségvetésből gazdálkodhat 2021-ben.

  • 2020.10.21

Lassan semmi értelme figyelni Müller Cecília adatait

Egy nap alatt 48-an haltak meg, összesen 1259 regisztrált áldozata van hazánkban a koronavírus-járványnak.

  • 2020.10.21

Kunhalmi Ágnes: az igazság végül mindig utat tör magának

Az MSZP társelnöke üdvözli az Orbán hazug lakájmédiáját elmarasztaló bírósági ítéleteket.