Hat szakszervezet követel bocsánatkérést Maruzsa Zoltántól

Hat szakszervezet követel bocsánatkérést Maruzsa Zoltántól

A fideszes talpnyalónak volt pofája az orbánista propagandatelevízióban azt kiejteni a száján, hogy a PDSZ vegye föl a Vörös Hadsereg Frakció nevet.

Öt szakszervezeti konföderáció közös nyilatkozatot adott ki, amelyben közölték, azt várják, hogy Maruzsa Zoltán köznevelési államtitkár kérjen bocsánatot a PDSZ tagságától.

Nem hagyták szó nélkül a szakszervezetek, hogy államtitkári minőségben azokat becsméreli Maruzsa, akiknek képviseletére felesküdött. 

  • Az Értelmiségi Szakszervezeti Tömörülés,
  • a LIGA Szakszervezetek,
  • a Magyar Szakszervezeti Szövetség,
  • a Munkástanácsok Országos Szövetsége,
  • és a Szakszervezetek Együttműködési Fóruma

mélységes felháborodással hallotta Maruzsa Zoltánnak az M1 Híradójában elhangzott szavait

„Ezt terrorizmushoz hasonlítani szerencsétlen, ízléstelen és rossz érzést keltő. Szomorú, hogy megalapozott szakmai érvek és érdemi párbeszéd helyett inkább az ellenségkép gyártás egyszerű eszközéhez nyúl ismét a kormány a szakszervezetekkel szemben”– jegyezték meg.

Korábban írtunk róla, a PDSZ sztrájkot hirdet azon tanárok körében, akik szerint veszélyes lenne májusban megtartani a jelenlegi feltételek mellett az érettségiket. Minden bizonnyal erre reagált a fideszes csicska ezzel az alpári megnyilvánulással.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Megnyitották a kiskunhalasi konténerkórházat, de orvosokból még mindig nincs elég

A kórházi kezelésre szoruló betegek száma olyan dinamikával emelkedett, hogy a jelenlegi körülmények között a városi Semmelweis kórház már nem tudta biztosítani az ellátásukat. Orvosokat, ápolókat a környező térségekből vezényelnek át.

  • 2020.10.01

Dobrev Klára: A nyugodt időskor nem kell, hogy kiváltság legyen

Október 1-je az idősek világnapja. Az Európai Parlament alelnöke szerint az időseinkkel nemcsak ezen a napon kell törődnünk, hanem az év minden napján. Ez az, amit a vámpírkormány évek óta nem tesz meg.

  • 2020.10.01

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.