Hende szerint jó gombot nyomtak a fideszcsicskák

Hende szerint jó gombot nyomtak a fideszcsicskák

Orbán szakbizottsági csicskái lehetővé tették, hogy hétfőn megszavazhassák a Felhatalmazási törvényt, aminek nevében a Fidesz újságírókat zárathat börtönbe és mindenhatósággal ruházhatja fel a miniszterelnököt.

A szakmai alkalmatlansága és általános ostobasága miatt honvédelmi miniszterként korábban megbukott Hende Csaba jelenleg fideszes országgyűlési képviselőként a törvényalkotási bizottság elnöke. Természetesen ehhez sem ért, így e pozíciójában is szánalmasan gyenge teljesítményt nyújt.

Ennek ellenére (vagy épp ezért) rábízták a Felhatalmazási törvényként hírhedté vált jogszabály előkészítését, amit ő Orbán jó csicskájaként fegyelmezetten át is vert a szakbizottságon. Persze most is csak a fideszesek támogatták az előterjesztést, de ebben nincs is semmi meglepő. Orbán Viktor sameszai így lehetővé tették, hogy hétfőn megszavazhassák az ellenzék által múlt pénteken leszavazott, a felcsúti miniszterelnöknek határozatlan időre diktátori jogokat biztosító jogszabályt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.10

Káosz az ellátásban: nyugdíjas orvosok nélkül össze fog omlani a rendszer

A Fidesz egy évtizede spórol az egészségügyön. Meg is lett az eredménye: éveken belül háziorvos ellátás nélkül maradhatunk.

  • 2020.07.10

Dobrev Klára: Orbán ne zsarolja az EU-t!

A DK parlamenti képviselői nemmel fognak szavazni a témában benyújtott határozati javaslatra. A DK alelnöke egyúttal arra szólította fel a miniszterelnököt, hogy ne zsarolja az Európai Uniót.

  • 2020.07.10

Koronavírus-gócpont alakult ki Tállai András birodalmában

A Fidesz-csicska által vezérelt városban igyekeznek elsunnyogni a balhét.