Hende szerint jó gombot nyomtak a fideszcsicskák

Hende szerint jó gombot nyomtak a fideszcsicskák

Orbán szakbizottsági csicskái lehetővé tették, hogy hétfőn megszavazhassák a Felhatalmazási törvényt, aminek nevében a Fidesz újságírókat zárathat börtönbe és mindenhatósággal ruházhatja fel a miniszterelnököt.

A szakmai alkalmatlansága és általános ostobasága miatt honvédelmi miniszterként korábban megbukott Hende Csaba jelenleg fideszes országgyűlési képviselőként a törvényalkotási bizottság elnöke. Természetesen ehhez sem ért, így e pozíciójában is szánalmasan gyenge teljesítményt nyújt.

Ennek ellenére (vagy épp ezért) rábízták a Felhatalmazási törvényként hírhedté vált jogszabály előkészítését, amit ő Orbán jó csicskájaként fegyelmezetten át is vert a szakbizottságon. Persze most is csak a fideszesek támogatták az előterjesztést, de ebben nincs is semmi meglepő. Orbán Viktor sameszai így lehetővé tették, hogy hétfőn megszavazhassák az ellenzék által múlt pénteken leszavazott, a felcsúti miniszterelnöknek határozatlan időre diktátori jogokat biztosító jogszabályt.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.01

Szabó Tímea: Orbán célja diktatúrájának teljes kiépítése

Orbán – nem először 2010-es kormányzása óta – hazudott a választópolgároknak, az ellenzéknek; hazudott Magyarországnak - írja közleményében Szabó Tímea, a Párbeszéd társelnöke.

  • 2020.04.01

Kizárnák: saját elvbarátai is kiakadtak Orbánra

Európában, de még az USA-ban is sokan kiakadtak Orbánék legújabb törvényén. Sőt, már a Néppárt több tagpártja is határozottan elutasította azt. 

  • 2020.04.01

Idén nem az Adrián nyaral a stróman: 6 milliárdért eladó Mészáros Lőrinc jachtja

Úgy látszik a koronavírus-járvány miatt idén Orbán Viktor legjobban fizetett strómanja sem jachtozik. Eladóvá vált az a 17 millió eurós jacht, amin többször is látták pihenni a Nemzet Gázszerelőjét.