Idén nem az Adrián nyaral a stróman: 6 milliárdért eladó Mészáros Lőrinc jachtja

Idén nem az Adrián nyaral a stróman: 6 milliárdért eladó Mészáros Lőrinc jachtja

Úgy látszik a koronavírus-járvány miatt idén Orbán Viktor legjobban fizetett strómanja sem jachtozik. Eladóvá vált az a 17 millió eurós jacht, amin többször is látták pihenni a Nemzet Gázszerelőjét.

Orbán Viktor leggazdagabb barátja, Mészáros Lőrinc többször feltűnt az Adrián a Lady Mrd nevű magánjacht fedélzetén. Úgy látszik ráunt, vagy a koronavírus-járvány miatt inkább eladja, és másba fekteti a pénzét. Reméljük nem hőerőműbe.

A 3 szintes, 10 személyes, 7 fős személyzettel ellátott, medencés, jacuzzis luxusjachtot mindössze 6 milliárd forintnak megfelelő, 16,9 millió euróért elviheti a szerencsés vevő.

Persze azért nem kell félteni a felcsúti milliárdost és a többi Orbán-bérencet, hogy a földre kényszerülnek, netán gyalog járjak majd.

Az adriai nyaralásoknál használt jacht-magángép kombóból, csak a hajót adják el. A 17 milliárd forint értékű magánrepülőgép megmarad.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Megnyitották a kiskunhalasi konténerkórházat, de orvosokból még mindig nincs elég

A kórházi kezelésre szoruló betegek száma olyan dinamikával emelkedett, hogy a jelenlegi körülmények között a városi Semmelweis kórház már nem tudta biztosítani az ellátásukat. Orvosokat, ápolókat a környező térségekből vezényelnek át.

  • 2020.10.01

Dobrev Klára: A nyugodt időskor nem kell, hogy kiváltság legyen

Október 1-je az idősek világnapja. Az Európai Parlament alelnöke szerint az időseinkkel nemcsak ezen a napon kell törődnünk, hanem az év minden napján. Ez az, amit a vámpírkormány évek óta nem tesz meg.

  • 2020.10.01

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.