Orbán a koronavírustól is Mészáros Lőrincet félti

Orbán a koronavírustól is Mészáros Lőrincet félti

Gazdaságvédelmi akciótervet kell meghirdetni a koronavírus miatt - jelentette ki Orbán Viktor felcsúti miniszterelnök a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara évnyitóján. A korábbi tapasztalatok alapján ezzel is Mészáros Lőrinc és bűntársai járhatnak jól.

Kormányzati segítséget ígért Orbán Viktor miniszterelnök a koronavírus miatt veszteségeket elszenvedő gazdasági szereplőknek kedden Budapesten, a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara (MKIK) Gazdasági évnyitó 2020 című gazdaságpolitikai fórumán - írja a propagandagépezet legvisszafogottabb fogaskerekeként ismert MTI. Orbán szerint célzott ágazati programokra lesz szükség, például a turizmusban. Ezeknek a kormány megteremti a pénzügyi feltételeit: újratervezi az idei és a jövő évi költségvetést is újra kell tervezni, sok milliárd eurónyi gazdaságélénkítő segítségnyújtásra lesz szükség, ami mindenkitől követel majd hozzájárulást.

Vajon mit jelent ez?

Talán azt, hogy Orbán Viktor a kisvállalkozók, az őstermelők és a munkavállalók pártjára állt végre? Netán azt, hogy a családi vállalkozásban működtetett vendéglátóipari vállalkozóknak segítenek majd? Azt jelentheti, hogy 2020-ban már nem kell az összeszerelő üzemekben szalag mellett gürcölőknek attól félni, hogy a multi azt tesz velük, amit akar? Esetleg azt jelenti, hogy eljött annak az ideje, hogy kirúgja a forintot romba döntő, a magyar emberek életét megdrágító Matolcsy Gyurkát? Netán a családi adókedvezményt teszi végre elérhetővé azok számára, akiknek tényleg szükségük volna rá?

Ugyan, dehogy! Kizárt dolog, hogy a kis lángosost, a nagymamától örökölt nyaralót kiadó fiatalt, a turizmusban ténylegesen értéket teremtő családi vállalkozást akarná támogatni! Pedig erre lenne szükség, de biztosan meg sem fordul a fejében ilyesmi! Eddig sem tette, miért most kezdené el?!

Mindez azt jelenti, amit eddig is megszoktunk: Orbánék politikája a többségtől elvesz, hogy a kisebbséget támogassa. Megint Mészáros Lőrinc, Tiborcz István, Garancsi István és a többi fideszes stróman és oligarcha lesz kitömve a mi adóforintjainkból. Folytatódik a családbarát kormányzás, vagyis a miniszterelnök veje újabb pénzeket vehet majd föl a bagóért megvett kastélyai felújítására, a miniszterelnök telekszomszédja felvásárolhatja a maradék balatoni szállodákat is, a miniszterelnök sportbarátja pedig újabb apartmanokat építhet majd a neki megtetsző földeken.

A miniszterelnök lányának eltitkolt, de mindenki által ismert mulatóinak is biztos kijut majd. Így megy ez a gazdaságvédelmi akciótervek idején.

Orbánék hazugságai hiteltelenné tették a kormányt a koronavírus ügyében is

Orbánnak és bandájának van bőr a képén arra szólítani a sajtó munkatársait, a nyilvánosságot, hogy gyakoroljanak önmérsékletet az új koronavírussal kapcsolatban. Legutóbb például a Belügyminisztérium szólított erre az operatív törzs nevében, amiért egy képviselő nagyobb nyilvánosságot kért a Fidesz-kormánytól a vírus ügyében.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.09

Kiket hagyott cserben Orbán az elmúlt hetekben?

Ha a Fidesz-kormány éppen nem árt, akkor sem használ. De általában árt.

  • 2020.07.31

Egyetemi szinten oktatják a hazudozást a jövő álhírgyárosainak - FFF 35. rész

Az év poénja, hogy a hírhamisításban élenjáró közmédia akar a tények tiszteletére tanítani. 

  • 2020.07.29

Csajos csevegésbe rejti a Pesti Srácok a kőkemény propagandát – FFF 34. rész

A Pesti Srácok leánykülönítménye cukormázba burkolja a Fidesz nemzeti manipulációját. Kitöltési útmutató, csak úgy lazán, csajosan – nekünk felfordult a gyomrunk.