Jóval többért tesztel a kormány, mint ami miatt Karácsonyt támadták - FFF 36. rész

Jóval többért tesztel a kormány, mint ami miatt Karácsonyt támadták - FFF 36. rész

A vámpírkormány drágállotta a Karácsony Gergely által beszerzett 24 ezres korona-tesztet. Ők most 30-45 ezer forintért tesztelnek.

Karácsony Gergely főpolgármester Facebookon osztotta meg felháborodását a kormány kétarcú és hazug kommunikációjáról.

Amikor az egész világ versenyben volt az aktív fertőzés kimutatására képes PCR-tesztekért, a Fővárosi...

Posted by Karácsony Gergely on Friday, July 31, 2020

Míg a Karácsony által vezetett főváros önkormányzata saját költéségén szerzett be teszteket még korábban, darabját 24 ezerért, addig a kormány csak "portyázott és fürkészett". Szijjártó luxusminiszter szinte le se szállt magángépével, utanként 3 millióért.

Karácsony már a járvány kezdetén kezébe vette a dolgokat. A tehetetlen kormány  helyett megoldást keresett, és talált is. A Fővárosban már akkor rendelkezésre állt koronavírus, amikor az egész világ hiány volt. Darabját mindössze 24 ezer forintért.

Mit tett erre válaszul a kormány? Hazugságokkal támadták a koronavírus ellen sikeresen küzdő főpolgármestert.

A Fidesz mindig megértő prominensei és a nem kevésbé empatikus propagandamédia azonnal nekünk estek, hogy túl drágán vásároltunk: volt baloldali összeesküvés, gyíkemberek meg minden, mint a búcsúban - írta Karácsony.

És hol tartunk most? Már kapható magyar gyártású teszt. Az állam alsó hangon 30 ezret kér érte, de hétvégi felárral és illetékekkel együtt 45 ezer is lehet.

Tehát a Karácsony Gergely által korábban beszerzett tesztek ára, és az államnak most fizetendő összeg között legalább 6, de akár 21 ezer forint is lehet a különbség.

Honnan ered ez a plusz költség? Vagy hová tűnik ez a pénz?

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.01

Megnyitották a kiskunhalasi konténerkórházat, de orvosokból még mindig nincs elég

A kórházi kezelésre szoruló betegek száma olyan dinamikával emelkedett, hogy a jelenlegi körülmények között a városi Semmelweis kórház már nem tudta biztosítani az ellátásukat. Orvosokat, ápolókat a környező térségekből vezényelnek át.

  • 2020.10.01

Dobrev Klára: A nyugodt időskor nem kell, hogy kiváltság legyen

Október 1-je az idősek világnapja. Az Európai Parlament alelnöke szerint az időseinkkel nemcsak ezen a napon kell törődnünk, hanem az év minden napján. Ez az, amit a vámpírkormány évek óta nem tesz meg.

  • 2020.10.01

Az Alapjogokért Központ mögött álló cégbe dől a lé, de nem tudni, honnan

660 milliós támogatás folyt be az Alapjogokért Központ mögött álló Jogállam és Igazság Nonprofit Kft. nevű cégbe tavaly - írta meg a korrupciófigyelő K-Monitor oldal.