Kerül, amibe kerül, a propaganda az első a Fidesznek

Kerül, amibe kerül, a propaganda az első a Fidesznek

Építhetnének kórházakat, iskolákat, vehetnének minden rendelőintézetbe CT-t, de akár még egy Puskás stadion is kijönne abból a pénzből, amit propagandára szór el a kormány.

Az eddigi horror összegeknél is többet költ a kormányzat úgynevezett kommunikációra. Igen, ez alatt természetesen a propagandát kell értenünk.

Az Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) egy hosszú távon 150 milliárdra rúgó szerződést írt alá karácsony előtt. Érdekes, egészen eddig elfelejtették nyilvánosságra hozni.

Az NKOH eredetileg azért jött létre, hogy csökkentsék a Fidesz-kormány propagandaköltségeit. Ez nagyjából egy évig sikerült is nekik, de utána elkezdték okosba megoldani, hogy az eredeti 25 milliárdos keretösszeg helyett elmehessenek akár 75 milliárdig.

Biztos úgy gondolták, ha már disznók, legyen kövér, így jutottunk el a mostani 150 milliárdos összegig.

Nézzük csak mi jönne ki a népbutításra szánt adóforintokból.

150 milliárd =

Igen, ebből építhetnének akár még egy Puskás stadiont is. Úgy látszik a hazudozás és az uszítás még a focinál is fontosabb Orbánéknak!

(Via.)

Hány CT-t vehetnénk, ha nem stadionra szórnánk a pénzt?

Magyarországon tavaly 131 045 ember halt meg, ebből 32 586 daganatos megbetegedésben, azaz nagyjából minden negyedik ember rákban hal meg. A legtöbb rákfajta esetében igaz, hogy a korai diagnózis drámaian növeli a gyógyulás valószínűségét. Vagyis minél hamarabb derül ki, mi a baj, annál nagyobb az esély a teljes felépülésre.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.29

Mohács polgármesterére lesújtott a fideszes rendőrállam

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indított Mohács polgármestere ellen, amiért az arról beszélt: a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek. 

  • 2020.03.29

Müller Cecília: szigorításokat vezetünk be

A rendelkezések lényege az volna, hogy minél többen maradjanak otthon minden körülmények között - írja a 444.

  • 2020.03.29

Orbán brazil haverja: a vírus egy kis nátha, néhányan meghalnak, ilyen az élet

Jair Bolsonaro brazil elnök szerint Sao Paolo kormányzója politikai indokból manipulálja a koronavírus áldozatainak számát - írja a Reuters alapján az Index.