Kerül, amibe kerül, a propaganda az első a Fidesznek

Kerül, amibe kerül, a propaganda az első a Fidesznek

Építhetnének kórházakat, iskolákat, vehetnének minden rendelőintézetbe CT-t, de akár még egy Puskás stadion is kijönne abból a pénzből, amit propagandára szór el a kormány.

Az eddigi horror összegeknél is többet költ a kormányzat úgynevezett kommunikációra. Igen, ez alatt természetesen a propagandát kell értenünk.

Az Nemzeti Kommunikációs Hivatal (NKOH) egy hosszú távon 150 milliárdra rúgó szerződést írt alá karácsony előtt. Érdekes, egészen eddig elfelejtették nyilvánosságra hozni.

Az NKOH eredetileg azért jött létre, hogy csökkentsék a Fidesz-kormány propagandaköltségeit. Ez nagyjából egy évig sikerült is nekik, de utána elkezdték okosba megoldani, hogy az eredeti 25 milliárdos keretösszeg helyett elmehessenek akár 75 milliárdig.

Biztos úgy gondolták, ha már disznók, legyen kövér, így jutottunk el a mostani 150 milliárdos összegig.

Nézzük csak mi jönne ki a népbutításra szánt adóforintokból.

150 milliárd =

Igen, ebből építhetnének akár még egy Puskás stadiont is. Úgy látszik a hazudozás és az uszítás még a focinál is fontosabb Orbánéknak!

(Via.)

Hány CT-t vehetnénk, ha nem stadionra szórnánk a pénzt?

Magyarországon tavaly 131 045 ember halt meg, ebből 32 586 daganatos megbetegedésben, azaz nagyjából minden negyedik ember rákban hal meg. A legtöbb rákfajta esetében igaz, hogy a korai diagnózis drámaian növeli a gyógyulás valószínűségét. Vagyis minél hamarabb derül ki, mi a baj, annál nagyobb az esély a teljes felépülésre.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

Kivéreztetné a köztársaságpárti erők pártjait Orbán Viktor rablóbandája

A pártok 2020 második félévében már egyáltalán nem kapnak költségvetési támogatást, egyszerűen nem folyósítja nekik az állam a kijáró támogatást - írja a 444.