Kövér Lászlónak ezúttal a demokráciával van problémája

Kövér Lászlónak ezúttal a demokráciával van problémája

Úgy tűnik, hogy Kövér László lesz a Fidesz új megmondóembere. A nők, az ellenzéki politikusok után most a demokráciával akadt gondja. Kövér szerint a Parlamentben ezután a sárdobálás lesz a jellemző, az biztos, hogy ő maga, ezért mindent megtesz.

Kövér Lászlónak megint elgurult a gyógyszere

A hétvégén interjút adott a Kossuth Rádióban, ahol hajmeresztő dolgokat mondott. Szerinte egyre kevesebb az esély arra, hogy normális viszonyok uralkodjanak a magyar parlamentben vagy "általában véve az úgynevezett demokratikus politikában".
Napról napra porlik, amortizálódik a demokrácia intézményrendszerébe vetett közbizalom a világban - mondta Kövér László. Szerinte ennek az a legfőbb oka, hogy "próbálják nagyon sokfajta eszközzel, nagyon sokan aláásni azt, amit közösségi, nemzeti közbizalomnak nevezhetünk", a közösség ügyeivel szemben pedig mára a versenyelv mindent maga alá gyűrt.

A politikában is egyfajta totális verseny, polgárháború kezd kibontakozni Amerikától Nyugat-Európán át egészen Közép-Európáig, mindenhol, ahol demokráciáról egyáltalán beszélni lehet, meg érdemes; a szembenálló felek nem válogatnak az eszközökben - fogalmazott Kövér László. A két oldal egyenlő erővel kiabálja a másikra, hogy gazemberek és tolvajok, anyagyilkosok vagytok, akkor előbb-utóbb a köz maga is így tekint a saját választott képviselőire, és nem is nagyon vár el tőlük sokkal többet.

Azt mondta, az ellenzéki térfélen "egyedül talán Gyurcsány Ferenc pártját tekinthetjük valamelyest is szuverénnek, no persze nem abban a értelemben, hogy ne függne attól a globalista hálózattól, amelynek a része", de ő dominálja az ellenzéki oldalt. A szocialisták egy részének, illetve Gyurcsány Ferencnek "a háborús állapotok fönntartása és végsőkig vitele a politikai érdeke és politikai célja, és a külföldi megbízóik is ebbe az irányba terelik őket" - fűzte hozzá.


Kövér még Horn Gyulát is szidalmazta

Az, hogy az MSZP Horn Gyulát jelölte 1994-ben miniszterelnöknek, olyan arculcsapása volt a rendszerváltozás összes illúziójának, értékének, reményének, amire nagyon nehéz volt higgadtan reagálni - mondta az interjúban.

Az elmúlt években megszokhattuk már, hogy a Ház(mester)elnöknek csak úgy ömlik ki a száján a sok hazugság, és gyűlölködés, de az elmúlt hetekben igazi ámokfutás, amit csinál.

 
Szabó Tímeától, a Párbeszéd képviselőjértől csak úgy elvette a szót, mert számára nem tetsző dolgokat mondott, vagyis mondott volna, ha hagyják neki a fideszcsicskák. Majd ezt megfejelte azzal, hogy szánalommal tekint azokra, akiknek 2-el kezdődik a személyi száma. 
 
Vadai Ágnes, a DK országgyűlési képviselője videójában pedig elmondta, hogy mikor azt kérte Kövértől kérjen bocsánatot nőgyülőlő szavai miatt. Ezt persze nem tette Kövér, sőt rátett még néhány lapáttal. Az ellenzéki férfi képviselőket "szúnyogcsődörnek" nevezett. Közölte, hogy a TASZ és a NANE műszervezetek, amik nem végzik a dolgukat. 

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.10

Karácsony: a második hullám elleni felkészülésben a kormánynak kötelessége együttműködni

A főpolgármester levelet küld Káslernek és Müller Cecíliának, melyben együttműködésre szólítja fel őket.

  • 2020.08.10

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.

  • 2020.08.10

Orbán apja havi 20 milliót keres! És ez csak az, amit bevall!

Magyarország jobban teljesít: valaha volt legnagyobb árbevételét érte el tavaly Orbán Viktor apjának, Orbán Győzőnek a cége.