Vadai Ágnes szerint ennél lejjebb már nem tud süllyedni Kövér László

Vadai Ágnes szerint ennél lejjebb már nem tud süllyedni Kövér László

Vadai Ágnes (DK) országgyűlési képviselő házbizottsági ülés után jelentkezett egy videóval, melyben arról beszél, hogy Kövér László nem kért elnézést gyűlölködő megjegyzései miatt, hanem fokozta a helyzetet. Kövér szerint csak akkor tekinthető valaki erkölcsi és mentális értelemben nőnek, ha beteljesíti a női princípiumot.

Kövér László mindig is ismert volt nőgyűlölő megjegyzéseiről

Eddig kijelentéseit megkoronázta, mikor Bayer Zsolt műsorában azt mondta: "Szánalommal tekintek ezekre a képviselőkre, különösen, akiknek a személyi száma 2-vel kezdődik". Ellenzéki képviselők, pártállástól függetlenül közösen tiltakoztak a ház(mester)elnök szavai ellen. Követelték, hogy a citált képviselőktől azonnal kérjen bocsánatot, s a jövőben tartózkodjon az efféle kijelentésektől.

Vadai Ágnes számonkérte Kövér Lászlón mindazt, amit az elmúlt hetekben ő és más fideszcsicskák összeokádnak. A képviselő szerette volna, ha a házelnököt valamilyen szankció éri trágár, és lekezelő szavai miatt. Hosszas vita kezdődött melynek a végén elutasították Kövér megbüntetését.

"Pusztán biológiai adottságai alapján senki nem tekinthető nőnek vagy férfinak. Erkölcsi és mentális értelemben pedig nem minősíthető nőnek az, aki nem teljesíti a női princípiumot" - mondta Kövér. Majd úgy folytatta, hogy akinek 1-es számmal kezdődik a személyi száma, azok sem mind férfiak. Az ellenzéki férfi képviselőket "szúnyogcsődörnek" nevezett. Közölte, hogy a TASZ és a NANE műszervezetek, amik nem végzik a dolgukat. 

Kövér azt is mondta, hogy akik jól viselkednek, azok majd kapnak szót a Parlamentben. Ha valaki az ő megítélése szerint nem viselkedik megfelelően, pl. használja a gazember vagy a tolvaj szavakat, akkor elveszi majd a szót. Újra meg újra. 

Petíció is indult azért, hogy Kövér László mondjon le, amennyiben nem képes nyilvánosan bocsánatot kérni. Akinek a feladata a példamutatás lenne, nem a női bántalmazás. Mert a szavakkal is súlyos sérülések keletkeznek, és az, amit Kövér László tett, már elfogadhatatlan. 

Nem tudom, hogy ennél van-e még lejjebb - mondja Vadai Ágnes. Majd hozzáteszi, ha azt hiszi Kövér László, hogy ezzel megfélemlítheti őket, és ezután majd csak kedves szavakkal illetik a fideszeseket, akkor nagyon téved. 

A Fideszcsicskáktól nem áll távol a hímsoviniszta viselkedés

Az elmúlt hetekben pedig a fidesz-bérencek tapssal fojtották a szót Szabó Tímeába, majd Kövér László egy roppant szellemes és tisztességes mondattal zárta a dolgot: "sajnos az ön által kiváltott viharos tetszésnyilvánítással nem tudtam mit kezdeni".

Kövérnek nem csak a nőkről, az ellenzéki politikusokról is van véleménye: "Ez az ellenzék nem a magyar nemzet része, hanem ennek a világelitnek a komprádor alakulata."

Gulyás a Kormányinfón erről azt mondta, hogy Kövér rendkívül visszafogottan beszélt az ellenzékről ahhoz képest, ahogy az beszél a kormányról, ráadásul az egész ellenzék az elmúlt hetekben Brüsszelbe járt az országot feljelentgetni. Az ellenzék magatartása semmilyen okot nem ad arra, hogy a velük való összefogásról beszélhetnénk, jó lenne, ha az ellenzéki magatartás legalább a járványhelyzetben változna, és képesek lennének az ország iránti érzéseket a kormány iránti érzésekkel szemben is érvényesíteni – mondta Gulyás.

Annyi szar jött ki Kövér László száján az elmúlt napokban, hogy egyértelműen elhappolta a Bajszos Szar Díjat Áder Jánostól.

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Már 80 ezren aláírták a "STOP Balaton-törvény!" petíciót

Hatalmas ellenállás alakult. Már csaknem 80 ezren állnak ki a Balaton és természeti kincseinek megóvása érdekében.

  • 2020.05.28

Szabó Szabolcs rámutatott: Orbánék nagyon trükkösen szüntetik meg a válsághelyzetet

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője szemléletesen mutatta be Orbán trükközését.

  • 2020.05.28

DK: a kormány adja vissza az önkormányzatoktól elvett forrásokat!

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy adja vissza az önkormányzatoknak a koronavírus-járvány során tőlük elvett forrásokat.