Mázli: az iskoláknak több esze van, mint Orbánnak

Mázli: az iskoláknak több esze van, mint Orbánnak

A vámpírkormány tiltása ellenére elfogadják az iskolák a szülői igazolásokat. Szerencsére az oktatásban dolgozók okosabbak, mint a felcsúti miniszterelnök.

Nem érdekli az iskolákat a kormányzati tiltás, engedélyezik, hogy a diákok otthon maradjanak szülői vagy igazgatói igazolással is. Leginkább a nem állami fenntartású iskolák kezdtek el mozgolódni, de már egy budapesti tankerületben is lazultak a szabályok. Sajtóinformációk szerint egy tankerület és több alternatív fenntartású iskola is lehetőséget adott arra, hogy a diákok távol maradhassanak, holott ezt Orbán Viktor vámpírkormánya szerda éjjel kormányrendeletben tiltotta meg.

Úgy látszik, nagy szerencsénk van: az oktatásban dolgozóknak sokkal több szíve és esze van, mint Orbánnak és bűntársainak, akik ilyenkor is csak a kampányolással és haverjaik kitömésével vannak elfoglalva.

A HVG szerint van olyan alapítványi iskola, ahol a szülők döntésére bízták, hogy a gyerek bemegy-e az iskolába vagy nem, az igazgató pedig a szülői igazolásokat 3 napon túl is el fogja fogadni. Az önkormányzati fenntartású iskolák is saját hatáskörben döntve elkezdték osztogatni az engedélyeket a szülőknek. A 444 úgy tudja, ez történik a második és harmadik kerületi önkormányzati óvodákban és iskolákban is.

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. augusztus 10.

Karácsony: a második hullám elleni felkészülésben a kormánynak kötelessége együttműködni

A főpolgármester levelet küld Káslernek és Müller Cecíliának, melyben együttműködésre szólítja fel őket.

  • 2020. augusztus 10.

Példakép: Orbán diktátor haverja épp brutális választási csalást követ el

Eddig is "Európa utolsó diktátoraként" emlegették Orbán haverját, de Lukasenka most szintet lépett a fehérorosz választásokon. 

  • 2020. augusztus 10.

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.