Mázli: az iskoláknak több esze van, mint Orbánnak

Mázli: az iskoláknak több esze van, mint Orbánnak

A vámpírkormány tiltása ellenére elfogadják az iskolák a szülői igazolásokat. Szerencsére az oktatásban dolgozók okosabbak, mint a felcsúti miniszterelnök.

Nem érdekli az iskolákat a kormányzati tiltás, engedélyezik, hogy a diákok otthon maradjanak szülői vagy igazgatói igazolással is. Leginkább a nem állami fenntartású iskolák kezdtek el mozgolódni, de már egy budapesti tankerületben is lazultak a szabályok. Sajtóinformációk szerint egy tankerület és több alternatív fenntartású iskola is lehetőséget adott arra, hogy a diákok távol maradhassanak, holott ezt Orbán Viktor vámpírkormánya szerda éjjel kormányrendeletben tiltotta meg.

Úgy látszik, nagy szerencsénk van: az oktatásban dolgozóknak sokkal több szíve és esze van, mint Orbánnak és bűntársainak, akik ilyenkor is csak a kampányolással és haverjaik kitömésével vannak elfoglalva.

A HVG szerint van olyan alapítványi iskola, ahol a szülők döntésére bízták, hogy a gyerek bemegy-e az iskolába vagy nem, az igazgató pedig a szülői igazolásokat 3 napon túl is el fogja fogadni. Az önkormányzati fenntartású iskolák is saját hatáskörben döntve elkezdték osztogatni az engedélyeket a szülőknek. A 444 úgy tudja, ez történik a második és harmadik kerületi önkormányzati óvodákban és iskolákban is.

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.