Még 3 milliárddal tömi ki a Fidesz Schmitt Máriát

Még 3 milliárddal tömi ki a Fidesz Schmitt Máriát

Újabb 2,9 milliárd forintot kap közpénzből a kőfideszes Schmitt Mária által vezetett alapítvány, de jut egy kis apró Bayer Zsoltéknak is.

Egy pénteken megjelent kormányrendelettel kicsit több, mint 10,3 milliárd forintot osztott különböző szervezetek között a Fidesz-kormány a trianoni diktátum aláírásának 100. évfordulójára rendezett a Nemzeti Összetartozás Évére, és ebből a legnagyobb összeget, 2,9 milliárd forintot a Schmidt Mária által vezetett Közép- és Kelet-európai Történelem és Társadalom Kutatásáért Közalapítvány kapta.

Ez egyébként nem az első eset, hogy az egyik leghűségesebb fideszesnek számító fideszest közpénzzel tömik ki, hiszen a rendszervártás emlékévére tavaly 12 milliárdot ítélt meg a Fidesz-kormány a szervezetnek.

Ugyanezen keretből jut 220 millió a Trianon Múzeum Alapítványnak is, aminek a kuratóriumában Bayer Zsolt is ül.

A vámpírkormány tehát megint megjutalmazza az embereit, miközben az oktatás és az egészségügy romokban hever, a koronavírus-világjárvány elleni védekezésről pedig szinte semmit nem tudunk.

via

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.29

Mohács polgármesterére lesújtott a fideszes rendőrállam

A rendőrség közveszéllyel fenyegetés miatt nyomozást indított Mohács polgármestere ellen, amiért az arról beszélt: a városban akár helyi karantént is elrendelhetnek. 

  • 2020.03.29

Müller Cecília: szigorításokat vezetünk be

A rendelkezések lényege az volna, hogy minél többen maradjanak otthon minden körülmények között - írja a 444.

  • 2020.03.29

Orbán brazil haverja: a vírus egy kis nátha, néhányan meghalnak, ilyen az élet

Jair Bolsonaro brazil elnök szerint Sao Paolo kormányzója politikai indokból manipulálja a koronavírus áldozatainak számát - írja a Reuters alapján az Index.