Orbánék még mindig nem függesztették fel a légi közlekedést Kína és hazánk között

Orbánék még mindig nem függesztették fel a légi közlekedést Kína és hazánk között

Hihetetlen felelőtlenség, de a koronavírus terjedése ellenére még mindig jár repülőgép Magyarország és Kína között. Mégis miért nem függesztette még fel a kormány a közvetlen polgári légi közlekedést?

Szabó Szabolcs Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője Facebook-oldalán világított rá, hogy február 28-án pénteken újabb repülőgép fog érkezni Kínából.

Szabó Szabolcs: Felfoghatatlan, miért jöhet még repülőgép Kínából.

A Kínából induló új koronavírus folyamatosan terjed. Több európai ország éppen ezért már rég megszüntette a közvetlen polgári légi közlekedést Kínával.

Orbán Viktor és alkalmatlan bandája ezzel szemben tétlen. Még mindig nem függesztette fel a légi közlekedést Kína és hazánk között. 

A független országgyűlési képviselő azt is leírta, korábban már rákérdezett erre a kormánynál. Írásbeli kérdést küldött hogy megtudja, mikor szüntetik már meg a közvetlen polgári légi közlekedést Kínával.

Néhány maratoni hosszúságú sajtótájékoztató, a lázmérők bevetése, valamint fertőtlenítőszerek kihelyezése nem fogja megfékezni a vírus terjedését.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.07

Még a török harcjárműveket is Mészáros üzlettársán keresztül vesszük!

Nem is akármelyik partnerről van szó, hanem az a Szíjj László száll be a tankbizniszbe, akinek a magánrepülőjén rendszeresen utaznak fideszes politikusok és talpnyalók. A szerződés részletei persze titkosak 30 évig.

  • 2020.07.07

Ha a fideszes propagandista nem lenne ilyen buta, most nagyon szégyellné magát

Miért éreznek késztetést a fideszes "szakértők" arra, hogy bebizonyítsák, buták, de legalább hűek a Fideszhez?

  • 2020.07.07

8,5 milliárd forintot kapott a pénzünkből a Lázár János hobbitelkeként működő mezőhegyesi ménesbirtok

A vámpírkormányt nem érdekli a válság. Ha egészségügyre és oktatásra nincs pénz, a haverok kistafírozására akkor is költenek. Lázár János a vidékre elsuvasztott lóügyi miniszter sem járt rosszul.