Orbánék még mindig nem függesztették fel a légi közlekedést Kína és hazánk között

Orbánék még mindig nem függesztették fel a légi közlekedést Kína és hazánk között

Hihetetlen felelőtlenség, de a koronavírus terjedése ellenére még mindig jár repülőgép Magyarország és Kína között. Mégis miért nem függesztette még fel a kormány a közvetlen polgári légi közlekedést?

Szabó Szabolcs Csepel-Soroksár országgyűlési képviselője Facebook-oldalán világított rá, hogy február 28-án pénteken újabb repülőgép fog érkezni Kínából.

Szabó Szabolcs: Felfoghatatlan, miért jöhet még repülőgép Kínából.

A Kínából induló új koronavírus folyamatosan terjed. Több európai ország éppen ezért már rég megszüntette a közvetlen polgári légi közlekedést Kínával.

Orbán Viktor és alkalmatlan bandája ezzel szemben tétlen. Még mindig nem függesztette fel a légi közlekedést Kína és hazánk között. 

A független országgyűlési képviselő azt is leírta, korábban már rákérdezett erre a kormánynál. Írásbeli kérdést küldött hogy megtudja, mikor szüntetik már meg a közvetlen polgári légi közlekedést Kínával.

Néhány maratoni hosszúságú sajtótájékoztató, a lázmérők bevetése, valamint fertőtlenítőszerek kihelyezése nem fogja megfékezni a vírus terjedését.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.