Női ellenzéki képviselők tiltakoznak Szabó Tímea megtámadása ellen

Női ellenzéki képviselők tiltakoznak Szabó Tímea megtámadása ellen

A Magyar Nemzetben gyalázatos cikk jelent meg Szabó Tímeáról, a Párbeszéd frakcióvezetőjéről. Az Országgyűlés női ellenzéki képviselői közösen tiltakoznak a náci időket idéző írás ellen, egyúttal szolidaritást vállalnak Szabó Tímeával.

Hétfőn a Fideszcsicskák vastapssal belefojtották a szót Szabó Tímeába (Párbeszéd), majd Kövér László ház(mester)elnök elvette tőle a szót. Így a képviselő nem tudta elmondani, csak a felét annak, amit mondani akart, így azt a lakájmédia teljes mértékben eltorzította. Azt állították, hogy a képviselő nem támogatja, hogy a határon túli magyarok maszkokat kapnak a kormánytól. 

Szabó Tímea tegnap feljelentést tett az ügyben számos lap ellen, és Facebook oldalán leírta, hogy tulajdonképpen mit is akart mondani: "Semmi baj nincs azzal, ha a kormány segít másokon, azzal viszont igen, hogy az állítólagos hazai 20 milliós maszkkészlet hetek óta raktárban áll, nem osztják szét, miközben a kórházak, háziorvosok és az emberek nem jutnak hozzá a megfelelő védőfelszereléshez."
 
A Magyar Nemzetben Zummer Fülöp álnevű szerző "A Szabó Tímea nevű organizmus tudományos jellemzése" címmel jelentett meg egy vérlázító cikket. Ebben többek között az írja "Szabó Tímeát egy titkos szigeten lévő, illegális laboratóriumban hozták létre egy kullancs és Lendvai Ildikó DNS-éből. Egy ideig hőálló, steril üvegedényben tartották, aztán az MSZP behurcolta a magyar országgyűlésbe. Szabó Tímea először csak megbújt a parlamenti fakazetták, parketták rései között, aztán lassan bekúszott az ülésterembe. Amikor eljött a rajzás időszaka, Szabó Tímea szót kért, és szerteszéjjel fröcskölte a baktériumait. Egyes kutatók szerint a Szabó Tímea nevű organizmus nem azért van a magyar parlamentben, hogy a választókat képviselje, ő csak mérgezni akar. Szabó egy nem létező párt tagja, de egy nagyon is létező háttérhatalom biológiai fegyvere."
 

Pártállástól függetlenül, példaértékű módon, közösen álltak ki ellenzéki képviselők Szabó Tímea mellett:

Miféle szerkesztőség az, amely egy ilyen alávaló mocskolódást megjelentet, és miféle párt és kormány az, amely ilyen szövegeket eltűr, sőt hallgatásával is támogat? - írják közös közleményükben a képviselők.

Ez az alantas támadás is megerősít minket abban, hogy közösen lépjünk fel az orbáni diktatúra ellen, és újra felhívjuk a figyelmet az emberség, a normalitás és a tisztelet alapvető szabályaira!
 • Dr. Vadai Ágnes (DK)
 • Bangóné Borbély Ildikó (MSZP)
 • Bősz Anett (Liberálisok)
 • Demeter Márta (LMP)
 • Gurmai Zita (MSZP)
 • Hohn Krisztina (LMP)
 • Kunhalmi Ágnes (MSZP)
 • Potocskáné Kőrösi Anita (Jobbik)
 • Schmuck Erzsébet (LMP)
 • Szél Bernadett (Független)
 • Dr. Varga-Damm Andrea (Jobbik)

Szabó Tímea reagált képviselőtársainak összefogására:

"Nagyon köszönöm képviselőtársaimnak az őszinte szolidaritást, hihetetlenül jólesik! És Nektek is, akik százával külditek kommentben és üzenetben a biztatásokat, bátorításokat!"

 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
 • 2020.05.28

Szabó Szabolcs rámutatott: Orbánék nagyon trükkösen szüntetik meg a válsághelyzetet

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője szemléletesen mutatta be Orbán trükközését.

 • 2020.05.28

DK: a kormány adja vissza az önkormányzatoktól elvett forrásokat!

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy adja vissza az önkormányzatoknak a koronavírus-járvány során tőlük elvett forrásokat.

 • 2020.05.28

Hiába kapott brutális milliárdokat, mégis 800 alkalmazottat küld el Mészáros szállodalánca

Úgy tűnik, nem túl hálás nekünk adófizetőknek Mészáros Lőrinc, amiért 17 milliárdos támogatást kapott a szállodalánca, ugyanis 800 alkalmazottat rúgnak ki.