Orbán: a papoknak lesz pénz, a tanároknak nem lesz

Orbán: a papoknak lesz pénz, a tanároknak nem lesz

Orbán Viktor a tanároknak nem adna fizetést a járvány miatt, de az Esztergom Budapesti Főegyházmegye azonnali hatállyal 1,95 milliárd forintot fog kap az államtól.

Újabb kétmilliárd forint jut a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus megrendezésére - írja a 444 a Magyar Közlönyben megjelentekre hivatkozva. A tervek szerint a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szeptember 13-20. között zajlik majd Budapesten, többek között az új Puskás Stadionban. A világkongresszus a római katolikus egyház rendszeresen megrendezett, világméretű eseménysorozata, melynek célja az oltáriszentség megismerésének és tiszteletének elmélyítése.

Vagyis a világ egyik leggazdagabb szervezete, a katolikus egyház milliárdokat kaphat a koronavírus-járvány kellős közepén, közben az amúgy is éhbérért dolgozó pedagógusoknak még fizetést sem adna a kormány. Ez Orbán Viktor Magyarországa. Micsoda szívtelen és pofátlan hozzáállás ez!

Korábbi számítások szerint a konferencia a magyar embereknek 30 milliárd forint körüli összegbe kerül, amit Orbán és Semjén állami támogatásként ajándékoznak a katolikusoknak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.03.31

Szabó Tímea: Áder egy ócska báb Orbán Viktor kezében!

A Párbeszéd országgyűlési képviselője nem hagyta szó nélkül, hogy Bajszosjános azonnal aláírta a felhatalmazási törvényt. 

  • 2020.03.31

Nemzetközileg is elítélik Orbán teljhatalmát, a Fidesz másra mutogat

Orbán koronázási ceremóniája nem mindenkinek tetszett. A magyar ellenzéki pártokon kívül számos más bírálója is van a Fidesznek.

  • 2020.03.31

Riasztóan keveset költenek Orbánék védekezésre

Nemzetközi összehasonlításban is jól látszik, hogy a koronavírussal kapcsolatban Orbán csak a szavak embere. Még Románia is többször annyit fordít a járványügyi intézkedésekre. Csak a hatalom megszerzéséért cselekszik.