Orbán: a papoknak lesz pénz, a tanároknak nem lesz

Orbán: a papoknak lesz pénz, a tanároknak nem lesz

Orbán Viktor a tanároknak nem adna fizetést a járvány miatt, de az Esztergom Budapesti Főegyházmegye azonnali hatállyal 1,95 milliárd forintot fog kap az államtól.

Újabb kétmilliárd forint jut a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus megrendezésére - írja a 444 a Magyar Közlönyben megjelentekre hivatkozva. A tervek szerint a Nemzetközi Eucharisztikus Kongresszus szeptember 13-20. között zajlik majd Budapesten, többek között az új Puskás Stadionban. A világkongresszus a római katolikus egyház rendszeresen megrendezett, világméretű eseménysorozata, melynek célja az oltáriszentség megismerésének és tiszteletének elmélyítése.

Vagyis a világ egyik leggazdagabb szervezete, a katolikus egyház milliárdokat kaphat a koronavírus-járvány kellős közepén, közben az amúgy is éhbérért dolgozó pedagógusoknak még fizetést sem adna a kormány. Ez Orbán Viktor Magyarországa. Micsoda szívtelen és pofátlan hozzáállás ez!

Korábbi számítások szerint a konferencia a magyar embereknek 30 milliárd forint körüli összegbe kerül, amit Orbán és Semjén állami támogatásként ajándékoznak a katolikusoknak.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.30

Koronavírus: veszélyben a tanárok, a kormány nem segít

A tanév járványügyi szabályozás nélkül kezdődött, és úgy látszik, anélkül folytatódik. A tanárok szeretnének dolgozni, de féltik az egészségüket.

  • 2020.09.30

Nincs téliesítve a kiskunhalasi járványkórház, mert Orbánék ezt is elbénázták

A fideszes lángelmék megfeledkeztek róla, hogy az ősz után tél jön, így az épületet sem készítették fel idejében.

  • 2020.09.30

Százmilliókat fizetett a Szijjártó-minisztérium. A semmiért! De miért?

Koronavírusteszteket akartak venni, de végül nem vették meg őket a szóban forgó cégtől. Fizetni azért fizettek, mint a katonatiszt.