Orbán fizetés nélküli szabadságra küldené a tanárokat

Orbán fizetés nélküli szabadságra küldené a tanárokat

Orbán Viktor felcsúti miniszterelnök a közrádióban azt mondta: ha a koronavírus miatt bezárnak az iskolák, a tanároknak fizetés nélküli szabadságra kell menniük. Mindig is tudni lehetett, hogy ezeknek a pofátlanságának nincs határa, de ez már mégis sok.

 

miután több hónapos időszakról van szó, mikor be fogjuk zárni az iskolákat, ha erre sor kerül, ha bezárjuk, az a tanév végét fogja jelenteni. Akkor a tanároknak el kell menniük fizetés nélküli szabadságra, és be kell látnunk, hogy nem tudjuk két hét múlva kinyitni az iskolákat.

Ezt volt képes kiböffenteni magától az őt feltétel nélkül éltető Kossuth Rádióban a kormányfő. Szokásos pénteki prédikációjában a vámpírkormány vezetője még azt is hazudta: "elég egészségügyi dolgozó van az országban, egészségügyi eszközökből pedig még rendelt tartalékokat a kormány".

Az EzaLényeg.hu úgy tudja, Európában sehol sem küldték fizetés nélküli szabadságra a tanárokat a járvány miatt. A lapunknak nyilatkozó olasz pedagógus elmondta: náluk a tanárok a normál fizetésüket kapják a tanszünet alatt, és bár arra senki sem kötelezi őket, sokan online megtartják az órákat, de ez nem feltétele a fizetésüknek.

Elképesztő pofátlanságról tett tanúbizonyságot a felcsúti Orbán.

Megint arról van szó, hogy azok vállaljanak áldozatot meg több terhet, akik amúgy is rosszabb helyzetben vannak.

A tanárok, akik majd hónapokig nem kapnak fizetést, az egészségügyi dolgozók, akik folyamatos veszélyben, védőfelszerelés nélkül kénytelenek dolgozni. Azok a munkások, akiket majd a gyárakból küldenek fizu nélkül kényszerszabira. Mészáros Lőrincet, Tiborcz Istvánt, Garancsit és a többi fideszes nyerészkedőt meg majd szépen állami pénzből kisegítik. Nekik nem kell attól tartani, hogy nem lesz fizetésük. 

Te kit küldenél fizetés nélküli szabadságra? Szavazz Facebook-oldalunkon!

(via)

Minden, amit a koronavírussal kapcsolatban tudni kell

2019 végén azonosították az új koronavírust Kínában. Magyarország kormánya veszélyhelyzetet hirdetett ki a vírus miatt. De mi is az a koronavírus? Hogyan kell ellene védekezni?

A tanárok kimondták: az iskolákat be kell zárni!

Nagyon fontos lenne minden fronton a megelőzés, az, hogy a gyermekek, az óvoda, iskola ne legyen terjesztője a vírusnak, hiszen sok helyen még mindig nincs kézfertőtlenítő, de van, ahol a szappan és a kéztörlő is hiányzik - írja a PDSZ, akik szerint a koronavírus miatt be kell zárni az iskolákat.

Vészhelyzetet hirdetett ki a kormány a koronavírus miatt

Rendkívüli jogrendet, veszélyhelyzetet hirdetett ki a kormány a koronavírus miatt. Megtiltják a száz főnél nagyobb beltéri és az ötszáz főnél nagyobb kültéri rendezvények megtartását is. Az egyetemi oktatást is felfüggesztik. Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető miniszter a koronavírus-fertőzés elleni védekezésért felelős operatív törzs sajtótájékoztatóján jelentette be: Ez a legszélesebb jogosítványokat biztosítja a kormánynak a koronavírus elleni védekezéshez.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.