Orbán-csicskákat gazdagítanak immár a Vajna-kaszinók

Orbán-csicskákat gazdagítanak immár a Vajna-kaszinók

Sajnos 2020-ban Magyarországon már meg sem lepődünk azon, hogy a néhai Andy Vajna kaszinói mostantól Orbán Viktor közeli arcoknak ontják a milliárdokat. 

Megvan, kinek termeli mostantól a néhai Andy Vajna öt fővárosi kaszinója a sokmilliárdos nyereséget - írta meg a 24.hu. Garancsi István és Habony Árpádék bizalmi köre nyerte a jackpotot.

A közbeszerzések nagy nyertese a kaszinók nyertese.

Április 30-a óta a kaszinóüzemeltető Zrt.-nek új tulajdonosa van. Mégpedig egy olyan cég, amelynek az alapítója Orbán Viktor barátjának, hazánk egyik fővállalkozójának, Garancsi Istvánnak a cége. De ez a cég mellé szállt be tavaly Habony Árpád haverja, a korábbi londoni nagykövet, Szalay-Bobrovniczky Kristóf cége is. Ahogy a 24.hu fogalmaz:

Formálisan ketten osztoznak a kaszinóbizniszen.

Persze még itt sincs vége a kacifántos összefonódásoknak. A kimondhatatlan nevű Szalay-Bobrovniczky Kristóf például nemcsak a vitrines Habony Árpád bajtársa, de Szentkirályi Alexandra kormányszóvivő férje is. 

De még mindig nincs vége. A kaszinóüzletben szintén Habonyhoz kötődik a TV2-ből ismert Halkó Gabriella is, akit Habony szűk körébe tartozóként tartanak számon és most bekerült a Las Vegas Casino Zrt. igazgatóságába.

Nagyon megéri küzdeni a kaszinókért. A G7 korábban ugyanis úgy becsülte, hogy a 2024-ben lejáró koncessziós időszak alatt még 60 milliárd forintot kaszálhat a kaszinókkal, aki Vajna örökébe lép.

Ha valamelyik szereplő kitálalna a történtekről, javasoljuk, írjon egy forgatókönyvet belőle. Azt pedig küldje el Martin Scorsesenek, ő biztosan szívesen megfilmesítené. Csak ne lepődjenek meg, ha mind negatív szereplők lesznek a filmben. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.05.29

Már 80 ezren aláírták a "STOP Balaton-törvény!" petíciót

Hatalmas ellenállás alakult. Már csaknem 80 ezren állnak ki a Balaton és természeti kincseinek megóvása érdekében.

  • 2020.05.28

Szabó Szabolcs rámutatott: Orbánék nagyon trükkösen szüntetik meg a válsághelyzetet

Csepel-Soroksár független országgyűlési képviselője szemléletesen mutatta be Orbán trükközését.

  • 2020.05.28

DK: a kormány adja vissza az önkormányzatoktól elvett forrásokat!

A Demokratikus Koalíció arra szólítja fel a kormányt, hogy adja vissza az önkormányzatoknak a koronavírus-járvány során tőlük elvett forrásokat.