Orbán két pénzügyese még a járvány idejére sem képes együttműködni

Orbán két pénzügyese még a járvány idejére sem képes együttműködni

Orbán igazán rászólhatna az embereire, hogy legalább a koronavírus-járvány idejére próbáljanak már meg együttműködni. Egy egész ország sorsa múlik ezen!

Matolcsy György, az MNB elnöke és Varga Mihály pénzügyminiszter még mindig nem unja a civakodást. 

Matolcsy Györgynek mániája furcsaságokat beszélni. Sok hülyeséget beszélt már, egyik legdurvább ezek közül az volt, amikor arról értekezett, Európának ideje volna beismerni, elhibázott lépés volt az euró bevezetése. Minden esetre a napokban jelentette be, mit tesz a jegybank a járvány okozta gazdasági nehézségek kapcsán. Akkor Matolcsy 2-3 százalékos növekedést jósolt 2020-ra Magyarországnak. 

Ezzel szemben Varga Mihály most azt nyilatkozta a Bloomberg hírügynökségnek, hogy a kormány idén 3 százalékos gazdasági visszaeséssel számol. A miniszter arról is beszélt, hogy szükség esetén készek módosítani a friss 2,7%-os költségvetési hiánycélon is - írta meg a Portfólió.

Ismét jól látszik tehát, amit már többször megírtunk: Magyarország két legfontosabb pénzügyi vezetője teljesen mást gondol hazánk egyik legsürgetőbb kérdésében.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.10.24

Gulyás poénkodik, miközben rettentő sokan halnak meg korona miatt

Egy ismert járványszakértő szerint gyorsvonattal rohanunk a vesztünkbe, de Gulyás Gergely csicskaminiszter mindenkit megnyugtat: "a kormány és tanácsadói késsel-villával esznek, ha együtt vacsoráznak". Mi van?

  • 2020.10.24

Orbán minden bűnét az orvosokra kenné

Hibát hibára halmoznak, amit most Orbán kétségbeesetten próbál lerázni magáról. Mindhiába, a magyarok tisztán látják, mit művel Orbán és kormánya.

  • 2020.10.23

Élőben jelentkezünk az október 23-i megmozdulásokról

Több helyszínről is élőben jelentkezünk Facebook-oldalunkon. Itt is követhető.