Orbán, Varga és Matolcsy együtt vezetik falnak a magyar gazdaságot

Orbán, Varga és Matolcsy együtt vezetik falnak a magyar gazdaságot

Az összeesküvéselmélet-mániás Matolcsy és Varga Mihály már megint egymásnak estek. A legnagyobb baj, hogy ennek most is a magyar emberek isszák meg a levét. 

Matolcsy György egyik kedvenc időtöltése, hogy bizonyos időközönként hülyét csinál magából, ezt pedig néha úgy teszi, hogy közben szégyent is hoz hazánkra. Legutóbbi emlékezetes kirohanásakor a brit gazdasági lapban, a Financial Timesban írogatott rá jellemző hülyeségeket. Például azt, hogy Európának ideje volna beismerni, elhibázott lépés volt az euró bevezetése, és meg kell találniuk az euró csapdájából kivezető utat.

Itt azonban sajnos még nincsen vége a fideszesek szégyenteljes nyilatkozgatásainak. 

Pár nappal az ufóhívő Matolcsy megszólalása után ugyanis Varga Mihály pénzügyminiszter nyilatkozta ennek a 180 fokos ellentétét. Varga az unió egyik legígéretesebb, de befejezetlen kezdeményezésének nevezte az eurót. Szavaiból pedig úgy tűnik, a kormány tisztában van azzal, hogy az unióhoz való csatlakozással vállaltuk az euró bevezetését.

Jól látszik tehát, Magyarország két legfontosabb pénzügyi vezetője, Matolcsy György és Varga Mihály teljesen mást gondolnak hazánk egyik legsürgetőbb kérdésében.

Ott tartunk, hogy Orbán és dilettáns bábjai már nemcsak az újságírókkal, az ellenzéki politikusokkal és az állampolgárokkal nem hajlandóak beszélni, de saját fideszes társaikkal sem állnak szóba.

Matolcsy és Varga ehelyett inkább a sajtóban üzengetnek egymásnak még a legfontosabb ügyekben is. 

Nem az a legnagyobb baj, hogy szörnyen szánalmasan viselkednek, sokkal inkább az, hogy ezzel Magyarországnak, pontosabban nekünk átlagembereknek ártanak. Egyre gyakrabban halljuk ugyanis szakértőktől, hogy nagy eséllyel közeleg egy újabb gazdasági válság. Ez kétségtelenül el fogja érni hazánkat is, ami nekünk, bérből és fizetésből élőknek nagyon fájni fog. Legalábbis, ha azt nézzük, hogy Matolcsy György, Varga Mihály és Orbán Viktor jelentős közbenjárásának köszönhetően folyamatos 330-as történelmi mélypont közelében van a forint. 

A gazdasági válság tehát közeleg, a fideszes vezetés pedig napról napra csak ront a helyzetünkön.

Azzal, hogy a fideszesek mindennel és mindenkivel csak háborúskodni tudnak - saját magukkal is - rengeteg kárt okoznak. Ha ezek a csicskák még sokáig rombolhatnak, nem sok jóra számíthatunk a közelgő válság idejére.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.09.21

5 dolog Orbán múltjából, amit szívesen kitörölne, de mi nem feledjük

Több mint 30 éves gerinctelen politikai pályája alatt Orbánnak jó pár olyan ügye volt, amit ma már titkolna. Ezekből szedtünk össze most ötöt.

  • 2020.09.18

Breaking! Orbán önkritikát gyakorolt!

Péntek reggeli propagandainterjújában kijelentette: a koronavírus második hullámát külföldről hozták be. Mindezt azok után, hogy nemrég még ő is az Adrián nyaralt.

  • 2020.09.14

800 forintos almával zsonglőrködik Varga Judit, aki férjével 6 milliót keres

Miközben nyilvánvalóan aranyosnak szánták az igazságügyi miniszter posztját, eléggé mellément. Kicsit undorító, ahogy olasz dizájner blúzában mosolyogva zsonglőrködik a hazai gyümölccsel, amit a magyarok nem tudnak megfizetni.