Óriási tömegek tiltakoznak Orbánék felhatalmazási törvénye ellen

Óriási tömegek tiltakoznak Orbánék felhatalmazási törvénye ellen

A magyar társadalom megmozdult: egyre többen tiltakoznak az Orbán Viktornak teljhatalmat adó törvényjavaslat ellen. Már több mint 100 ezren írták alá az erről szóló petíciót.

Ahogyan arról korábban már beszámoltunk, a SzabadAHang csoport indított petíciót a fideszesek legújabb törvényjavaslata ellen. Ebben többek között elismert szakemberek, ügyvédek, bírók, volt ombudsmanok, korábbi miniszterek is tiltakoznak a felhatalmazási törvény elfogadása ellen.

A petícióban leírják: ezt a törvényt még a rendkívül veszélyes és beláthatatlan járványhelyzet sem indokolhatja. Elfogadhatatlan, hogy 

A felhatalmazási törvény határidő nélküli, korlátlan hatalmat készül adni egy olyan politikus kezébe, aki minden adandó alkalommal bizonyította, hogy a hatalommal gátlás nélkül visszaél, ha érdekei úgy kívánják.

Nincs megállás, folyamatosan gyűlnek az aláírások. 

A tiltakozás elindítása óta napról napra, percről percre tömegek csatlakoznak a kezdeményezéshez. A petíciót mára több mint 108 ezren írták alá.

Ez a hatalmas szám jól mutatja, hogy a magyar emberek jelentős része egyértelműen és határozottan elutasítja a felhatalmazási törvényt.

A petíciót itt lehet még aláírni!

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.03

Baromságok, akiket Orbán ma reggel mondott

Orbán Viktor péntek reggeli prédikációit heteken át nélkülöznünk kellett. Most aztán ömlesztve kaptuk a hülyeségeket. Szerinte a magyar ember tengerre vágyik, a migránsok terjesztik a koronavírust, a nyugat pedig egyre hanyatlik.

  • 2020.07.03

Rabszolgák leszünk: heti 7 nap munka, havi 1 szabadnap

A vészhelyzet lejárta után is marad a rabszolgatörvény, továbbfejlesztett verzióban. A Fidesz látástól jövő Mikulásig dolgoztatná a magyarokat.

  • 2020.07.03

Újabb 7 milliárdot költ a Fidesz stadionépítésre, tovább sarcolják az önkormányzatokat

191 milliárdot tapsol el a kormány különböző beruházásokra. Sem a munkanélküliek, de az önkormányzatok sem kapnak semmit.