Pofátlan fizetést kapnak Orbán csicskái a veszélyhelyzetben is

Pofátlan fizetést kapnak Orbán csicskái a veszélyhelyzetben is

A parlamenti képviselők és a miniszterek bérét is csökkentik Szlovéniában a kialakult válsághelyzet miatt.

A szlovén kormány a koronavírus-válság idejére 30 százalékkal csökkenti az állami tisztségviselők fizetését, köztük a parlamenti képviselőkét és a miniszterekét, jelentette be Janez Jansa miniszterelnök kedden - adja hírül a HVG.

A 30 százalékos fizetéscsökkentés vonatkozik az igazságügyi tisztségviselőkre és az állami részesedéssel rendelkező vállalatok felügyelő bizottsági tagjaira is.

Mi a helyzet nálunk?

A Fidesz csicskái továbbra is a jócskán megemelt fizetésükkel parádéznak, szóba sem került, hogy a szlovén példát követve nálunk is kapjanak kevesebbet a képviselők. Míg az átlag magyar emberek örülnek, ha van mit a gyereknek adni a hónap végén, addig Orbán államtitkárjai több milliós év végi bónuszokat vihettek haza. 

Ráadásul Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere volt az egyetlen, aki az államtitkárjain kívül saját magának is adott bőkezűen jutalmat. 

Reméljük, felpakolt fertőtlenítőből és védőmaszkból a miniszter abból a pénzből. Kár, hogy azt már nem tudta elintézni, hogy másoknak is jusson.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020. augusztus 10.

Karácsony: a második hullám elleni felkészülésben a kormánynak kötelessége együttműködni

A főpolgármester levelet küld Káslernek és Müller Cecíliának, melyben együttműködésre szólítja fel őket.

  • 2020. augusztus 10.

Példakép: Orbán diktátor haverja épp brutális választási csalást követ el

Eddig is "Európa utolsó diktátoraként" emlegették Orbán haverját, de Lukasenka most szintet lépett a fehérorosz választásokon. 

  • 2020. augusztus 10.

Jót tett Ráhelékkel Szíjj, a királylány most közpénzből hálálhatja meg

Az Orbán Ráhel befolyása alatt álló Magyar Turisztikai Ügynökségtől igényelt támogatást az a Szíjj László, aki kisegítette Tiborcz Istvánt. Izgulunk, hogy vajon megkapja-e.