Rogán közel egymilliárdos vagyonával vigasztalódhat, ha már felesége elhagyta

Rogán közel egymilliárdos vagyonával vigasztalódhat, ha már felesége elhagyta

Rogán Antal propagandaguru lassan egy milliárd forintos vagyonnal dicsekedhet. Ez annyira durva, hogy vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményeznek ellene. 

Idén is január 31-e éjfélig kellett feltölteni a képviselők vagyonnyilatkozatát, amiből sok furcsaság mellett az is kiderült, hogy Orbán kabinetfőnökének, Rogán Antalnak több mint 800 millió forint vagyona van. Legalábbis bevallása szerint egészen pontosan 809.405.021 forint a megtakarítása. 

Alig telik el úgy hónap, hogy Rogán ne keveredne valamilyen ingatlanmutyiba.

Ahhoz képest, hogy a propagandaminiszter már 26 éves kora óta országgyűlési képviselő, óriási és gyanús gazdagodást volt képes produkálni. Persze, ha bele gondolunk abba, hogy Rogán még az ingatlanjait is előszeretettel hagyja ki a vagyonnyilatkozatából, vagy képes növekedni a korábban bevallott villájának mérete, már nem is olyan meglepő ez a gazdagodás. 

Újabb vagyonosodási botrány van kialakulóban Rogán körül.

Ez a brutális vagyongyarapodás egyébként olyannyira kirívó és gyanús, hogy a Demokratikus Koalíció már be is jelentette: vagyonnyilatkozati eljárást kezdeményez Rogánnal szemben. Mint közleményükben írták: "A DK kíváncsi a részletekre. Ilyen vagyon ugyanis nem nő magától. Tudni akarjuk a receptet, hátha másnak is sikerül a csoda."

Egy biztos. Bár még luxusfelesége is elhagyta a propagandaminisztert, de legalább bankszámláját nézegetve vigasztalódhat. 

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.07.04

20000 forintot vesz el Orbán minden budapestitől

A kormánypártok olyan költségvetést fogadtak el, ami bevezeti a Budapest-adót, minden egyes budapestitől elvesz évente 20 ezer forintot. Súlyos sarccal sújtották az önkormányzatokat - írja oldalán Karácsony Gergely főpolgármester.

  • 2020.07.03

Baromságok, amiket Orbán ma reggel mondott

Orbán Viktor péntek reggeli prédikációit heteken át nélkülöznünk kellett. Most aztán ömlesztve kaptuk a hülyeségeket. Szerinte a magyar ember tengerre vágyik, a migránsok terjesztik a koronavírust, a nyugat pedig egyre hanyatlik.

  • 2020.07.03

Rabszolgák leszünk: heti 7 nap munka, havi 1 szabadnap

A vészhelyzet lejárta után is marad a rabszolgatörvény, továbbfejlesztett verzióban. A Fidesz látástól jövő Mikulásig dolgoztatná a magyarokat.