Rogánék válnak - Mi lesz most a luxusvillákkal?

Rogánék válnak - Mi lesz most a luxusvillákkal?

A helikopterfüggő Rogán Antal és az állami százmilliókon megszépült Rogán Cecilía elválnak. Ez azt jelenti, kezdődhet Az ingatlanháború című szappanopera. 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóközleményben jelentette be: Rogán Antal és Rogán Cecília elválnak. Ez a celebhír már csak azért is érdekes, mert a házaspár alig pár hónapja költözött a Pasa Parki 250 négyzetméteres villalakásból egy hatalmas palotába.

Lakásmutyik tömege köthető Rogánék nevéhez.

Ahogy azt korábban megírtuk, ezt a palotát Rogán nem tünteti fel adóbevallásában, ugyanis az strómanja, a Valton Securityben tulajdonos Bessenyei nevén van, hivatalosan pedig Cecília asszonyság bérli azt barátnője, Sarka Kata férjétől, akivel együtt szipolyozzák az adófizetők pénzét.

Popcornt elő, kezdődjék a szappanopera!

Most, hogy az Fidesz celebházaspárja  elválik, felmerül a kérdés: ki lakhat majd a palotában? Mérhetetlen korruptságuk nem segít Rogánék helyzetén. Az ugyanis tény, hogy hivatalosan Cilike bérli a villát, viszont erős ütőkártya Tóni kezében, hogy az ő strómanja a tulajdonos.

Ha az ingatlanháborúban még a Bessenyei - Sarka házaspár is összeveszik (hiszen az egyik Tóni strómanja, a másik Cecília barátnője), akkor filmbe illő ármánykodások fogják tarkítani ezt a válást. 

Ha netalántán Cilinek kéne elköltöznie a palotából, ne szomorkodjon nagyon! Remélhetőleg Rogán Antal nem fog túl sokáig ott lakni, hiszen várja őt a jól megérdemelt börtöncellája.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.04.09

Egyre nagyobb a harc - Orbán emberei nem képesek együttműködni

Nagyon szomorú, ahogy naponta többször is egymásnak teljesen ellentmondó nyilatkozatokat tesznek Orbán bábjai. Hát komolyan nem lehet legalább a járvány idejére összefogni?

  • 2020.04.09

Orbán két pénzügyese még a járvány idejére sem képes együttműködni

Orbán igazán rászólhatna az embereire, hogy legalább a koronavírus-járvány idejére próbáljanak már meg együttműködni. Egy egész ország sorsa múlik ezen!

  • 2020.04.09

Karácsony megálljt parancsol a hazugságoknak a Pesti úti idősek otthona ügyében

Budapest főpolgármestere azonnal reagált a nyugdíjas otthonnal kapcsolatos fejleményekre. Összeszedte a tényeket és a hazugságokat, hogy senki ne dőljön be az álhíreknek.