Rogánék válnak - Mi lesz most a luxusvillákkal?

Rogánék válnak - Mi lesz most a luxusvillákkal?

A helikopterfüggő Rogán Antal és az állami százmilliókon megszépült Rogán Cecilía elválnak. Ez azt jelenti, kezdődhet Az ingatlanháború című szappanopera. 

A Miniszterelnöki Kabinetiroda sajtóközleményben jelentette be: Rogán Antal és Rogán Cecília elválnak. Ez a celebhír már csak azért is érdekes, mert a házaspár alig pár hónapja költözött a Pasa Parki 250 négyzetméteres villalakásból egy hatalmas palotába.

Lakásmutyik tömege köthető Rogánék nevéhez.

Ahogy azt korábban megírtuk, ezt a palotát Rogán nem tünteti fel adóbevallásában, ugyanis az strómanja, a Valton Securityben tulajdonos Bessenyei nevén van, hivatalosan pedig Cecília asszonyság bérli azt barátnője, Sarka Kata férjétől, akivel együtt szipolyozzák az adófizetők pénzét.

Popcornt elő, kezdődjék a szappanopera!

Most, hogy az Fidesz celebházaspárja  elválik, felmerül a kérdés: ki lakhat majd a palotában? Mérhetetlen korruptságuk nem segít Rogánék helyzetén. Az ugyanis tény, hogy hivatalosan Cilike bérli a villát, viszont erős ütőkártya Tóni kezében, hogy az ő strómanja a tulajdonos.

Ha az ingatlanháborúban még a Bessenyei - Sarka házaspár is összeveszik (hiszen az egyik Tóni strómanja, a másik Cecília barátnője), akkor filmbe illő ármánykodások fogják tarkítani ezt a válást. 

Ha netalántán Cilinek kéne elköltöznie a palotából, ne szomorkodjon nagyon! Remélhetőleg Rogán Antal nem fog túl sokáig ott lakni, hiszen várja őt a jól megérdemelt börtöncellája.

Messenger csatorna

Iratkozz fel
és küldjük a lényeget!

Feliratkozom
  • 2020.08.15

Ellenzék: A kormány nem tett semmit a digitális oktatásért

Azonnali cselekvésre szólították fel az ellenzéki pártok és politikusok a Fidesz-kormányt a digitális oktatás kapcsán.

  • 2020.08.14

Bemutatták a közös jelöltet Tiszaújvárosban

Jakab Péter történelminek nevezte, hogy közös programot alkotnak, és a 2022-es országgyűlési választáson mind a 106 egyéni választókerületben közösen állítanak jelöltet a demokratikus erők.

  • 2020.08.14

DK: Orbánék ismét magukra hagyták a magyarokat

Történelmi pofon hazánknak az az óriási gazdasági visszaesés, ami sújtja hazánkat. Orbánék képtelenek voltak kezelni a kialakult helyzetet.